Camera bullet Dahua, rezolutie 5MP, lentila fixa 3.6 mm, HDCVI, Smart IR 20m, HAC-B1A51-0360B

Camera bullet Dahua, rezolutie 5MP, lentila fixa 3.6 mm, HDCVI, Smart IR 20m, HAC-B1A51-0360B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu rezolutie 5MP
  • Unghi de vizualizare - 77,5°
  • Vizualizare nocturna pana la 20m
  • Lentila fixa 3.6mm
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs HAC-B1A51-0360B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera bullet de exterior Dahua, rezolutie 5MP, SMART IR pana la 20 metri (testat de producatori in conditii optime), lentila fixa de 3.6 mm pentru a acoperi un unghi de 77,5°, astfel incat vei surprinde cadre largi, cu detalii clare. Carcasa acestei camere de supraveghere este cotata cu index de protectie IP67.

Camera Dahua te va surprinde miraculos deoarece este o camera de dimensiuni mici, discreta, astfel incat aceasta nu va afecta aspectul casei sau a cladirii de birouri unde a fost instalata.

 

Meniul OSD (On Screen Display)

Acesta este o modalitate avansata de reglaj a camerelor de supraveghere video, ce permite utilizatorului si instalatorului sa ajusteze un set de filtre digitale si parametri ai imaginii, pentru a modifica semnalul oferit de respectivul echipament in functie de locatia in care aceasta este instalata.
Reglajele OSD reprezinta un progres important in evolutia tehnicii de securitate.

Atentie! Folositi meniul OSD din DVR pentru a schimba din formatul HDCVI in alte formate video. Folositi controllerul UTC PFM820 (Achizitionat separat) pentru a schimba din formatul HDCVI in formatul video CVBS.

 

BLC (Back Light Compensation)

Functia BLC (Compensarea luminii din spate) este folosita adesea la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele obiectului de interes. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. BLC permite camerei sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect obiectul din prim-plan. BLC ajuta la vizualizarea detaliilor obiectelor intunecate, iar in acelasi timp poate filtra obiectele foarte luminoase.

HLC (High Light Compensation)

HLC permite camerelor de supraveghere sa identifice zonele cu luminozitate ridicata, compensand expunerea pe aceste zone, pentru a putea fi redate imagini clare. Cea mai frecventa utilizare a acestei functii digitale este citirea placutelor auto pe timp de noapte, protejand imaginea impotriva supraexpunerii cauzate de farurile automobilelor, reducand intensitatea luminii orbitoare.

 

WDR (Wide Dynamic Range)

WDR este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere, cu scopul de a echilibra imaginile video care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica care confera camerei, posibilitatea, de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.



Carcasa IP67

Carcasa acestui model de camera Dahua este din plastic si este cotata cu index IP67. Acest index de protectie indica rezistenta la ploi si conditii de mediu dificile, cum ar fi ploi, vant, nisip.

Aceasta camera este compatibila doar cu DVR-uri DAHUA care suporta 5 Megapixeli sau cu urmatoarele produse din Gama SAFER:
  • SAF-4X-5MP
  • SAF-8X-5MP
  • SAF-16X-5MP
Atentie toate DVR-urile trebuie sa fie updatate la ultima versiune de firmware, altfel nu o sa citeasca aceasta camera.