DVR 16 canale 4K Dahua, XVR5216AN-4KL, 2 x SATA XVR5216AN-4KL
1799.99 RON

DVR 16 canale 4K Dahua, XVR5216AN-4KL, 2 x SATA XVR5216AN-4KL

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Suporta 16 camere HDCVI pana la 8MP 
  • Suporta camere AHD sau TVI pana la 5MP 
  • Functii IVS - Tripwire, obiect abandonat, detectie miscare. 
  • Suporta 16 analogice si 8 camere IP (24 camere total) 
  • Cod produs XVR5216AN-4KL
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
1799.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

DVR 16 canale 4K Danua, XVR5216AN-4KL. Un DVR performant cu rezolutie impresionanta care suporta camere de pana la 8 megapixeli HDCVI sau IP.  

Dahua si tehnologia HDCVI

De-a lungul anilor, tehnologia HDCVI a câștigat faima internațională devenind un nou standard internațional pentru supravegherea video, și nu a încetat niciodată să evolueze.De la 2MP la 4MP, acum tehnologia Dahua aduce HDCVI în epoca de 4K.

Ea prezintă o lume mult mai clară și mai vie. Fiind soluția perfectă pentru îmbunătățirea sistemelor existente de supraveghere video, XVR susține tehnologia de acces penta-bridă, cum ar fi HDCVI, AHD, TVI, CVBS și IP să se integreze fără efort cu formatele de industrie populare, oferind o soluție accesibilă încărcată cu opțiuni flexibile.

Proiectat ca un produs de compatibilitate deplină, XVR este capabil să ofere soluții utilizatorul simplitatea sistemului analogic, și anume costul scăzut al sistemului, instalare simpla și utilizarea cablului existent.

Compresia Smart H.264 + 

Acest codec inteligent poate reduce spatiul de stocare cu pana la 70% fără a fi nevoie să investiți in hard-disk-uri noi.

Compatibilitate cu cele 5 tehnologii de pe piata

DVR-ul este pentabrid si detecteaza automat semnalul camerei de supraveghere HDCVI / AHD / TVI / CVBS. Aceasta face ca funcționarea să fie mai convenabilă. DVR-ul suporta camere de pana la 5 megapixeli pe AHD sau TVI sau de pana la 8 megapixeli pe HDCVI sau IP (3840 x 2160).

Ventilator inteligent 

Ventilatorul inteligent se poate porni sau se stinge automat în funcție de temperatura procesorului CPU. Această funcție poate reduce efectiv zgomotul ventilatorului si oferă o experiență mai bună pentru utilizatori în timp ce prelungește durata de viață a ventilatorului in acelasi timp.

Sistem video inteligent (IVS)

Cu ajutorul analizei video inteligente integrate, modelul XVR are capacitatea de a detecta și să analizeze obiectele în mișcare pentru o supraveghere video îmbunătățită.

Acest DVR iti permite detectarea mai multor comportamente, cum ar fi obiecte abandonate sau lipsă. Vine echipat cu analiza Tripwire, permițând camerei să detecteze atunci cand se trece o anumita linie setata de dumneavoastra.