NVR 8 Canale Dahua, 8 porturi PoE, compresie H265, Bandwidth 80 Mbps, 1 x HDD, NVR4108-8P-4KS2

NVR 8 Canale Dahua, 8 porturi PoE, compresie H265, Bandwidth 80 Mbps, 1 x HDD, NVR4108-8P-4KS2

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 8 Camere IP
  • Rezolutie pana la 8MP 
  • 8 Porturi PoE
  • Compresie Video H265
  • Aplicatie Smartphone
  • Garantie 2 ani

 

  • Cod produs NVR4108-8P-4KS2
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Un NVR versatil cu 8 canale PoE

 

NVR-ul Dahua ofera o rezolutie de inregistrare de 4K (8 megapixeli) pe toate 8 canalele. Aceeasi rezolutie incredibila poate fi redata si pe un televizor de aceeasi rezolutie, prin portul HDMI cu rezolutie 4K. Pe langa portul HDMI, NVR-ul ofera si un port VGA pentru conectarea unui al doilea monitor, cu rezolutie de redare Full HD 1080p. Astfel, vei putea monitoriza spatiul supravegheat de pe doua monitoare, facilitand aceasta operatiune importanta, mai ales daca sistemul este instalat in locuri intens traficate, precum parcari, aeroporturi, gari, institutii publice si private, etc. Cu ajutorul porturilor PoE, puteti alimenta camerele IP direct din NVR, astfel reduceti costul la instalare.

Redarea Live si inregistrarea

NVRul cu 8 Canale Dahua NVR4108-8P-4KS suporta redarea  simultana a 8 canale Cu rezolutia maxima de 2 MP (Full HD). Inregistrarea se poate face, in limita latimii de banda de intrare la oricare din urmatoarele rezolutii: 8MP, 6MP, 5MP, 4MP, 3MP, 1080p, 1.3MP, 720p, D1 si altele

Acest nvr are latimea de banda de intrare de 80 Mbps

 

Bandwith de 80 MBPS 

NVR-ul suporta camere de maxim 8 megapixeli si are o latime da banda de intrare de 80 MBPS, asta inseamna ca veti putea instala 4 camere FUll HD, si acestea vor inregistra cu 30 de cadre pe secunda, sau o camera de 8MP si aceasta va inregistra tot cu 30 FPS. (*Daca doriti sa puneti mai multe camere de 8MP, cadrele se vor reduce destul de mult, 4 camere [email protected] vor inregistra cu maxim 7 FPS fiecare)

 

User friendly, usor de urmarit pe internet

NVR-ul se configureaza foarte usor, folosind un meniu intuitiv care este produs special de catre Dahua. Se poate vizualiza pe internet foarte usor cu ajutorul aplicatiilor gDMSS/iDMSS pe smartphone sau cu soft-ul CMS pentru PC sau MAC - SMART PSS. 

Pentru acces usor la inregistrari ofera cautare inteligenta SMART SEARCH, redare sincron a tuturor canalelor si cautare dupa dată/oră şi tipul de eveniment. Suporta pana la 128 de utilizatori de la distanta.

O astfel de rezolutie inalta inseamna si fisiere video de o dimensiune usor mai mare, astfel incat acestui NVR i se poate cupla un hard disk cu capacitate de stocare de pana la 6 TB (nu este inclus). Mai mult, o alta varianta de stocare a imaginilor inregistrate poate reprezenta cuplarea unui hard disk extern, de exemplu, prin unul din cele doua porturi USB (2 x 2.0) pe care le dispune NVR ul.