NVR 8 canale, 8 camere IP, 1 x HDD, DAHUA NVR4108H

NVR 8 canale, 8 camere IP, 1 x HDD, DAHUA NVR4108H

|
Adauga intrebare
Descriere

Un NVR ideal pentru 8 camere IP de la Dahua de maxim 5MP, foloseste compresie H.264. Redare simultana pe toate canalele, ONVIF 2.4, iesire HDMI si VGA.   

 

 

 

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

NVR 8 canale rezolutie 5 megapixeli

 

NVR-ul Dahua NVR4108H are 8 canale si poate inregistra la o rezolutie maxima de 5 megapixeli. Este compatibil cu camere de supraveghere pe tehnologia IP.

 

Acestui NVR i se pot conecta 2 monitoare (prin porturi HDMI si VGA) utile pentru monitorizarea spatiului de supravegheat. Rezolutie imaginilor de pe cele doua monitoare va fi una Full HD 1080p. Cu ajutorul acestui NVR veti putea vedea imagini de pe toate cele 8 canale simultan. Astfel, veti putea urmari imagini in acelasi timp de la toate camerele de supraveghere conectate la NVR.

 

Stocarea imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere poate fi facuta pe un hard disk cu capacitate de stocare de pana la 4 TB (nu este inclus), insa acest NVR va ofera si posibilitatea salvarii imaginilor pe suporturi externe (ex: hard disk extern), prin conectarea lor la NVR prin porturile USB (2 x 2.0).

 

De asemenea, acest NVR dispune si de 1 intrare audio, care poate fi utilizat pentru comunicare bi-directionala, precum si o iesire audio. 

  

 

 

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - iDMSS Lite - Vezi aici aplicatie
system1 Android APP - gDMSS - Vezi aici aplicatie
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatie