Kit supraveghere video cu accesorii, FULL HD, IR 20 metri, DAHUA, DH-4XB1A21-1TB
812.20 RON 812.99 RON

Kit supraveghere video cu accesorii, FULL HD, IR 20 metri, DAHUA, DH-4XB1A21-1TB

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Kit cu 4 camere Full HD si accesorii
  • Permite control de pe smartphone
  • Iluminare nocturna cu IR 20 m
  • Detectare miscare
  • Control de pe telefon
  • HDD-ul nu este inclus
  • Garantie 24 luni

 

  • Cod produs DH-4XB1A21-1TB
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 2
795.99 RON 812.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Un pachet de supraveghere cu accesorii, gata de instalare!

Acesta este un pachet de supraveghere care contine 4 camere, un DVR cu AI si accesoriile necesare pentru instalare, insa nu contine Hard Disk. In functie de cat de mult doriți a stocati inregistrarile puteti achizitiona un HDD DE AICI.

 

Camera cu senzor CMOS 1/2,7" 2MP rezolutie Full HD, si lentila fixa 2.8 mm

Camera de supraveghere pentru exterior DAHUA HAC-B1A21 este o camera de supraveghere bullet, discreta, ce integreaza tehnologi moderne si perforante crescuta la un pret competitiv. Camera inregistreaza imagini clare atat ziua cat si noaptea. Datorita senzorului de 2 MP, camera inregistreaza imagini clare, cu detalii utile, chiar si pe timp de noapte. LED-urile cu infrarosu permit inregistrarea de imagini clare chiar si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 20 de metri. Aceste LED-uri sunt sustinute de tehnologia Smart IR, care asigura o iluminare optima, in mod automat, pentru ca tu sa poti beneficia de imagini de o calitate inalta.

 

DVR 4 canale Full HD

DVR 4 canale XVR5104HS-I2 - Seria AI Inteligenta Artificiala - inregistrare [email protected] sau [email protected], codare AI si compresie H.265+. Suporta un HDD de maxim 6TB (nu este inclus).

Functioneaza pe 4 canale audio HDCVI (camere Dahua cu microfon) si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere/ analiza faciala (sex, varsta, masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari.

Cu acest DVR puteti obtine distante de transmisie mari, cu cablu UTP sau coaxial: 700m pentru rezolutie 4K/4M, 800m pentru rezolutie 1080p si 1200m pentru rezolutie 720p.

 

Compresie video H.265 si H.265+

Noutatea si totodata un element foarte practic pe care il include acest model de DVR este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

Dahua ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii:

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia