Kit supraveghere 4 camere IP Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m
1075.91 RON 1118.99 RON

Kit supraveghere 4 camere IP Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m

|
Adauga intrebare
Descriere

Kitul este format din 4 x camere IP de exterior, Dahua, 2 MP, IR 30 m, 2.8 mm, 4 x Alimentator camera supraveghere 12V 2A in comutatie cu LED de stare, 1 x NVR 4 canale Dahua FULL HD, 40MBPS. Acest kit nu contie cablul de retea sau Hard Disk.

  • Cod produs KITIP4CAMFULLHD
  • Brand Dahua
Produs indisponibil
Pachetul contine

Descriere produs

Acest kit Dahua cu 4 camere de exterior, este o alegere ideala pentru a avea un sistem de supraveghere de calitate. Se poate folosi in locuinte, magazine, birouri sau alte intreprinderi. 

 

Kitul este format din:

4 x camere IP Dahua, 2 MP, IR 30 m, 2.8 mm

4 x Alimentator camera supraveghere 12V 2A in comutatie cu LED de stare,

1 x NVR 4 canale Dahua FULL HD, 40MBPS

 

Camera bullet IP Dahua

Camera de supraveghere bullet IP Dahua IPC-HFW1230S1-0280B-S5 cu rezolutie de 2 megapixeli si lentila fixa de 2.8mm are vizualizarea pe timp de noapte de maxim 30 de metri.

Aceasta camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, praf sau nisip.

Standardul H.265+ este o caracteristica importanta a acestei camerei de supraveghere. Acesta este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/ decoding mai sofisticat. 

 

Imagine rotativa 

Un atuu al acestei camere de supraveghere, este imaginea rotativa pe care o ofera. Pentru scenele inguste si lungi, Dahua a aplicat tehnologia de intoarcere a imaginii cu 90 ° / 270 ° pentru a realiza o supraveghere mai buna in modul de rotatie.

Caracteristica acestei camere de supraveghere este de a se misca motorizat, manual sau automat in mai multe directii: orizontal: 0°–360°. vertical: 0°–90° Rotatie: 0°–360° (testat de producatori). 

 

Detectie la miscare

Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

 

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.

 

Nvr 4 canale FULL HD 40MBPS

NVR-ul 4 canale din Seria Cooper de 6 megapixeli, este conceput sa functioneze cu 4 camere IP cu o rezolutie maxima de 2 MP, avand latimea de banda (intrare) de 40 Mbps. Rezolutia maxima de redare este de 1920 x 1080 pixeli prin HDMI si VGA (Full HD).  Acesta se poate accesa direct de pe telefonul mobil iPhone sau Android.

Este echipat cu un port SATA pentru un hard disk cu o capacitate de pana la 4 TB. 

Atentie! Doar pe primul canal functioneaza la rezolutie de 6 MP, iar pe restul camerelor functioneaza FULL HD.

Produsul din seria DAHUA Cooper a fost proiectat pentru a limita costurile, mentinand in acelasi timp o calitate optima si usurinta de utilizare.

H.265 dubleaza rata de compresie a datelor, pastrand acelasi nivel de calitate.
 
NVR-ul are o serie de dotari inteligente, precum si functia de detectare a  miscarii. Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. Modul de inregistrare al NVR-ului de detectare a miscarii ajunge pana la 22 x 18 zone de miscare si are 6 niveluri de sensibilitate dupa inregistrarea detectarii miscarilor numai pe canalele detectate.

 

Vizualizare de la distanta direct de pe aplicatie 

Este foarte usor sa urmariti ce se intampla pe camerele de supraveghere situate acasa sau la serviciu: trebuie doar sa instalati aplicatia Hik-Connect pe telefon, tableta sau PC. 

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia