Sistem supraveghere 4 camere metal Full HD + DVR Pentabrid 4 canale Safer
479.95 RON 529.99 RON

Sistem supraveghere 4 camere metal Full HD + DVR Pentabrid 4 canale Safer

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem de supraveghere cu 4 camere exterior Safer Full HD cu carcasa metalica + DVR 4 canale Pentabrid Safer.

 

Garantie 5 ani!

  • Cod produs SAF2MPSAF-M
  • Brand Safer
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil
Pachetul contine

Descriere produs

Camera supraveghere Full HD, lentila 2.8 mm, carcasa metalica 

Camera are in interior o lentila de calitate cu luminozitate crescuta si focala fixa de 2.8 mm. Unghiul de supraveghere va fi de 93 grade perfect pentru diverse aplicatii de supraveghere video.

 

Acest model de camera este exhipat cu 18 LED-uri IR de tip SMD pentru vizualizarea pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 20 de metri. 

 

Carcasa metalica a camerei o face mai rezistenta la conditiile de mediu dificile si la lovituri, ciocniri sau tentative de furt.

 

DVR Pentabrid 4 canale Full HD

DVR-ul Pentabrid Safer are 4 canale pe care inregistreaza la o rezolutie de pana la 5M-N pe primul canal cu pana la 10 cadre/secunda. Pe urmatoarele 3 canale poate inregistra la o rezolutie de pana la 4M-N cu pana la 15 cadre/secunda. Astfel, in viitor puteti face un upgrade sistemului de supraveghere, schimband doar cele 4 camere, DVR-ul fiind compatibil si cu camere cu rezolutii superioare.

 

Acest model de DVR este compatibil cu camere de supraveghere care functioneaza pe toate tehnologiile actuale: HDCVI, AHD, analog clasice, Turbo HD, cu o rezolutie maxima de 5MP (doar pe primul canal) si IP. Pentru camerele IP, acest DVR are 2 canale extra care inregistreaza la o rezolutie de pana la 6 megapixeli. Astfel, este mult mai usor sa innoiesti un sistem de supraveghere existent sau saalegi unul nou, fara sa mai ai batai de cap cu compatibilitatea dintre DVR si camere.

 

Cu ajutorul acestui DVR poti stoca imaginile inregistrate de camere de supraveghere pe un hard disk cu capacitate de stocare de pana a 6 TB (nu este inclus - se achizitioneaza separat). Poti face chiar si back-up, conectand prin unul din cele doua porturi USB un mediu de stocare extern (ex: hard disk extern).

 

Acest DVR Pentabrid Safer are doua porturi de iesire video (HDMI si VGA) care pot fi folosite simultan, pentru conectarea in acelasi timp a doua monitoare video. Astfel, daca sistemul de supraveghere este instalat intr-un magazin, o banca, un aeroport sau o cladire de birouri, imaginile pot fi urmarite simultan, de pe doua monitoare. 

 

Acest DVR are meniu OSD care permite efectuarea catorva setari utile, precum: denumirea camerelor, setarea ceasului, semnalarea lipsei de semnal, semnalarea unei camere blocate, setarea detectiei la miscare sau tipul inregistrarii. O alta caracteristica importanta a acestui model de DVR este comunicarea bi-directionala, care este posibila prin utilizarea intrarii/iesirii audio.

 

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia