UPS trifazat 10KVA Online Sinusoida Pura CyberPower HSTP3T10KEBCWOB
13500.00 RON

UPS trifazat 10KVA Online Sinusoida Pura CyberPower HSTP3T10KEBCWOB

|
Adauga intrebare
Descriere

UPS trifazat 10KVA Online Sinusoida Pura CyberPower HSTP3T10KEBCWOB. Ideal pentru Data Center. Capacitate 40 de baterii 12V - 9AH (nu sint incluse)

Produs indisponibil

Descriere produs

UPS trifazat 10KVA Online Sinusoida Pura CyberPower HSTP3T10KEBCWOB. Ideal pentru Data Center. Capacitate 40 de baterii 12V - 9AH (nu sint incluse)

 

 

CyberPower HSTP3T10KEBCWOB UPS-ul on-line cu 3 faze, oferă o rezervă de energie de lungă durată pentru dulapurile de date, transport și infrastructură și pentru sistemele de urgență. Cu capacitate de redundanță paralelă, UPS-ul HSTP33 (3-Phase) este ideal pentru aplicații critice în camere de servere, centre de date, fabrici industriale și centrale de generare a energiei electrice care necesită o capacitate ridicată, o fiabilitate ridicată și durate de execuție prelungite.

 

Cu tehnologia integrată IGBT și controlul inteligent DSP, UPS produce o distorsiune armonică totală mai mică (THDi) și atinge o eficiență energetică mai mare de până la 98% în modul Economy, făcându-l cel mai eficient UPS din industrie. O eficiență mai mare de funcționare echivalează cu reducerea consumului de căldură BTU și reducerea consumului de energie în gol, ceea ce duce la o reducere a cheltuielilor de exploatare și la o amprentă redusă de carbon.

 

Pentru a îmbunătăți eficiența de funcționare, sistemul UPS funcționează în modul de by-pass în condiții normale, în timpul căruia invertorul este ținut în standby. În timpul defecțiunilor de alimentare, UPS-ul trece în modul acumulator și invertorul continuă să alimenteze încărcătura critică pentru echipamentul conectat.