Videotelefon VOIP cu touchscreen 8 Inci 16 conturi SIP Yealink SIP VP-T49G HD
2999.99 RON

Videotelefon VOIP cu touchscreen 8 Inci 16 conturi SIP Yealink SIP VP-T49G HD

|
Adauga intrebare
Descriere

Videotelefon VOIP cu touchscreen 8 Inci 16 conturi SIP Yealink SIP VP-T49G HD. Foarte popular pentru sisteme de videoconferinta.

  • Cod produs VP-T49G
  • Brand Yealink
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Videotelefon VOIP cu touchscreen 8Inci 16 conturi SIP Yealink SIP VP-T49G HD. Foarte popular pentru sisteme de videoconferinta. 

 

SIP VP-T49G de la Yealink este un telefon IP Touchscreen revoluționar de 8 "care atinge un echilibru perfect între simplitate și sofisticare, permițând liderilor de afaceri de astăzi profesioniști să se ocupe cu ușurință de comunicările zilnice și operațiunile globale.

 

Este un punct final de videoconferință IP care vă permite să efectuați videoconferințe de până la 3 căi și până la conferințe audio de până la 5 direcții, direct de la biroul dvs., permițându-vă să colaborați eficient și fără probleme cu aproape toți clienții, și partenerii dumneavoastra.

 

Oferă de asemenea o calitate HD video și audio HD, oferind o experiență cu adevărat de neegalat. În plus, încorporează Wi-Fi încorporat (802.11a / b / g / n), built-in Bluetooth 4.0 + EDR și ieșire HDMI care îndeplinesc diferite scenarii. Printre funcțiile suplimentare, cum ar fi cheile programabile, un centru de notificare, un centru de control, precum și înregistrări de apeluri sau capturi de ecran prin USB, se poate îmbunătăți gradul de utilizare al soluției.

 

Yealink SIP VP-T49G reprezintă o ușurință în utilizare și eficiență, pentru a stimula eficient productivitatea și operațiile globale.