Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu
CATEGORII  

KIT ADAPTOR POWERLINE TL-PA4010 TP-LINK

0 din 5 scrie un review

Producator: Tp-Link

Cod produs: KOM0360

Acest dispozitiv este ideal pentru streaming-uri video HD prin intermediul circuitelor electrice. Trebuie neaparat sa fie conectate ambele perechi in acceasi instalatie electrica pentru a functiona.

 

 

Comenzi telefonice: 0371-783-783

219,99 RON(include TVA)

Acest produs nu mai face parte din oferta Atu Tech

Adauga la favorite Vreau instalare

Viteza de transfer de până la 500Mbps prin intermediul circuitelor electrice, face acest dispozitiv ideal pentru streaming-uri video HD
Priza intergrată face ușoară conectarea mai multor dispozitive
Dispune de un design Plug and Play, iar funcția de criptare se realizează doar prin simpla apăsare a butonului "Pair" (grupare)
Modul de economisire a energiei reduce automat consumul de energie cu până la 85%

TL-PA4010PKIT transformă rețeaua dumneavoastră electrică într-o rețea de viteză foarte mare fără a folosi noi cabluri. Nu este necesară configurare, doar conectați adaptorul în priză și puteți crea infrastructura de rețea într-o clipă. În plus, priza sa integrată face mai ușoară conectarea mai multor dispozitive. Cu viteza de până la 500Mbps pe o distantă de până la 300 metri de-a lungul firelor electrice, TL-PA4010PKIT este o alegere excelentă pentru construirea unei infrastructuri mutimedia în locația dumneavoastră.

Cu tehnnologia avansată HomePlug AV, modelul TL-PA4010PKIT poate oferi utilizatorilor transmiterea datelor la o viteză de până la 500Mbps pe un circuit electric de uz casnic de până la 300 de metri. TL-PA4010PKIT este o alegere excelentă pentru conectarea dispozitivelor aflate în casa dumneavoastră, începănd cu computere și console de jocuri, până la Set-top boxes pentru IPTV, imprimante și hard disk-uri NAS.

Cu tehnnologia avansată HomePlug AV, modelul TL-PA4010PKIT poate oferi utilizatorilor transmiterea datelor la o viteză de până la 500Mbps pe un circuit electric de uz casnic de până la 300 de metri. TL-PA4010PKIT este o alegere excelentă pentru conectarea dispozitivelor aflate în casa dumneavoastră, începănd cu computere și console de jocuri, până la Set-top boxes pentru IPTV, imprimante și hard disk-uri NAS.

Puteți configura ușor o rețea, în doar câteva minute, folosind adaptoarele powerline TP-LINK. De asemenea butoanele "Pair" (grupare) pot fi utilizate pentru securizarea sau administrarea mai multor adaptoare powerline, în rețeaua dumneavoastră de acasă.

1.Introduceți unul dintre adaptoarele de Internet într-o priză apropiată

2. Conectati adaptoare suplimentare la PC-uri/Laptop-uri/Televizoare cu Internet sau alte dispozitive de rețea prin intermediul unui cablu Ethernet sau WiFi.
*Recomandare: Apăsați butoanele "Pair" (grupare) pentru a realiza securizarea și criptarea datelor rețelei.

Cu filtru de rețea integrat, TL-PA4010PKIT poate optimiza performanța de comunicare în rețeaua electrică prin suprimarea zgomotului generat de echipamentele electronice aflate în vecinătate, care pot afecta performanța rețelei. Asta înseamnă că utilizatorii nu vor experimenta o scădere bruscă de viteză atunci când un dispozitiv mare consumator de energie este conectat la priza de alimentare.

TL-PA4010PKIT face parte din noua generație de Adaptoare Powerline, cu un design practic și modul Power Saving care ține cont de mediul înconjurător, el reducând consumul de energie cu până la 85% prin schimbarea din modul "Working Mode" în modul " Power Saving Mode".

*Recomandare: Adaptoarele Powerline trebuie să fie utilizate în set de două sau mai multe.

Caracteristici Tehnice


Tip Priză: EU, UK, FR
Standarde și Protocoale: HomePlug AV, IEEE802.3, IEEE802.3u
Interfață: 1* Port Ethernet 10/100Mbps, Power Socket
Butoane: Pair Button
Consum Energie: 
- max. 5 W (220V/50Hz)
- tipic: 4.60W (220V/50Hz)
- standby: 0.72W (220V/50Hz)
LED-uri: Power, Powerline, Ethernet
Dimensiuni: 95 x 58 x 42 mm
Aria de acoperire 300 metri, prin reteaua electrica


Scrie primul review pentru acest produs

Daca ai folosit sau folosesti acest produs, scrie cateva cuvinte despre el

Spune-ti parerea

Nume, Prenume*
 

Adresa e-mail*

Titlu review*
Nota produs*
Continut review*

Trimite pe mail

Te invitam sa recomanzi pe mail KIT ADAPTOR POWERLINE TL-PA4010 TP-LINK unei persoane care ar putea fi interesata de acest produs.
De la
Nume, prenume*
Email*
Catre
Nume, prenume*
Email*
Pentru a trimite mesajul, trebuie sa completati toate campurile.
Mesajul dvs. de recomandare a fost trimis.

Va multumim,
Echipa ATUTECH