Hard Disk 4 Tera Seagate Surveillance SkyHawk ST4000VX000
439.99 RON 449.99 RON

Hard Disk 4 Tera Seagate Surveillance SkyHawk ST4000VX000

|
Adauga intrebare
Descriere

 Hard Disk 4 Tera Seagate Surveillance SkyHawk ST4000VX000

  • Cod produs ST4000VX000
  • Brand Seagate
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Hard Disk 4 Tera Seagate Surveillance SkyHawk ST4000VX000

 

 

 

Hard Disk 4 Tera SATA III Seagate SkyHawk ST4000VX000 Surveillance Edition pentru DVR. HDD-urile Seagate Desktop sunt cele mai alese medii de stocare in materie de solutii inregistrare video. Optimizate pentru DVR-uri și NVR-uri, dispozitivele de supraveghere SkyHawk ™ sunt facute sa reziste la un program de functionare non-stop 24 din 7. SkyHawk ajută la reducerea numărului de cadre pierdute și a perioadelor de nefuncționare, cu o încărcare de lucru de 3 ori mai mare decat cea a unităților desktop, în timp ce suportă până la 64 de camere HD.

 

 

SkyHawk este sigur

 

Oferiți-vă liniștea supremă cu dispozitivele de supraveghere SkyHawk și nu pierdeți niciodată un cadru, chiar și în medii de lucru dificile. Evaluarea extremă a sarcinii de lucru, consumul redus de energie și senzorii RV de la SkyHawk pot îmbunătăți fiabilitatea pe termen lung. De asemenea, SkyHawk poate funcționa cu fiabilitate la temperaturi de funcționare - de la 0 ° C la 70 ° C - în timp ce componentele rezistentente la socuri oferă protecție suplimentară în teren.

 

 

Perfect pentru sisteme de supraveghere multi-drive

 

SkyHawk este construit astfel încât să corespundă cerințelor dvs. și să funcționeze în mod sigur în sistemele multi-drive. Sistemele de supraveghere multi-drive se pot baza pe hardware-ul optimizat RAID al SkyHawk, menținând drive-urile și sistemele în domeniu mai mult timp. Senzorii RV (standard pentru unitățile SkyHawk de la 4 TB la 10 TB) ajută la o performanță sigură în sistemele DVR și NVR cu 8 sau mai multe unități.

 

 

Seagate AccuTrac 

 

 

Seagate Desktop HDD incorporeaza 340.000 de track-uri unice in lungimea unui singur inch. Aceasta densitate de stocare incredibila ofera noi capacitati si reduce costurile de consum a energiei. Tehnologia Seagate AcuTrac permite densitati de stocare cu citire precisa si scriere de dimensiune nano tracks de numai 75 de nanometri lungime!

 

 

 

 

 Produse conform celor mai inalte standarde

 

 

Hard-Disk – urile Seagate Skyhawk dispun de moduri performante de salvare a energiei fara a face sacrificiu la performanta. Acestea sunt create folosind cel mai sofisticat proces de productie din industrie tinand cond de mediul inconjurator. 

 

  • ·         Aceste HDD-uri sunt produse conform directivei RoHS pentru materiale periculoase
  • ·         Peste 70 % din componentele folosite pentru producerea acestui hard disk sunt reciclabile
  • ·         Consum mic de energie