DVR pentabrid cu 16 canale, rezolutie 4K, HDCVI , 2 x HDD, PoC, DAHUA XVR5216AN-4KL-X-16P
2500.00 RON

DVR pentabrid cu 16 canale, rezolutie 4K, HDCVI , 2 x HDD, PoC, DAHUA XVR5216AN-4KL-X-16P

|
Adauga intrebare
Descriere

DVR pentabrid de 16 canale, Dahua XVR5216AN-4KL-X-16P. Este noul DVR Dahua de 16 canale cu rezolutie maxima 4K sau 8 megapixeli. Ofera compresie video superioara H265+, si suporta toate tipurile de camere de supraveghere de pe piata. Mai mult, doar pentru camerele HDCVI, suporta audio direct prin cablu coaxial. Acest model vine cu 16 canale independente PoC.

  • Cod produs XVR5216AN-4KL-X-16P
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil

Descriere produs

DVR PENTABRID 4K, 16 canale PoC + 8 camere IP

Noua generatie de DVR-uri pentabride de la Dahua care merg aproape pe orice camera existenta pe piata (HDCVI/AHD/CVBS/IP). Are 16 canale pe care poate inregistra pana la o rezolutie superioara 4K sau 8 Megapixeli (8MP@7FPS). Mai mult, pe lange cele 16 canale , ea suporta si 8 camere IP, astfel poti sa ai un total de 24 de camere de supraveghere inregistrand in acelasi timp. Daca este o camera HDCVI, atunci suporta audio direct prin cablu coaxial. Acest model de DVR are 16 canale PoC, pentru a putea facilita prin acelasi cablu coaxial atat semnalul, cat si alimentarea. 

  

Foloseste compresia H265+, ca sa poate salva cat mai mult spatiu pe hard-disk. Suporta doua HDD-uri de pana 10 TB fiecare (nu este incluse), are 1 intrare si o iesire audio RCA, 1 x USB 3.0 si 1 x USB 2.0. Are un port pentru control PTZ, RS485, si un port RJ-45.

 

Cele doua porturi de iesire video (HDMI si VGA) pot fi folosite simultan, pentru conectarea in acelasi timp a doua monitoare video. Astfel, daca sistemul de supraveghere este instalat intr-un magazin, o banca, un aeroport sau o cladire de birouri, imaginile pot fi urmarite simultan, de pe doua monitoare. 

 

Sistem video inteligent (IVS)

Cu ajutorul analizei video inteligente integrate, modelul XVR are capacitatea de a detecta si sa analizeze obiectele în mișcare pentru o supraveghere video îmbunătățită.

Acest DVR iti permite detectarea mai multor comportamente, cum ar fi obiecte abandonate sau lipsa. Vine echipat cu analiza Tripwire, permitand camerei sa detecteze atunci cand se trece o anumita linie setata de dumneavoastra. 

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

DVR-urile Dahua XVR5216AN-4KL-X-16 ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate si live, chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau de oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla acasa sau la birou. Maxim 128 de utilizatori logati simultam de la distanta.

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia