Camera auto HD 1080i, 30 FPS, 5MP G-senzor, ecran 2 Inch TFT
79.99 RON 99.99 RON

Camera auto HD 1080i, 30 FPS, 5MP G-senzor, ecran 2 Inch TFT

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera auto HD 1080i, 30 FPS, G-senzor, ecran 2 Inch TFT. Suporta un card de stocare mini SD de maxim 32 de GB ( cardul nu este inclus).

Produs indisponibil

Descriere produs

Camera auto HD 1080i, 30 FPS, G-senzor, ecran 2 Inch TFT. Suporta un card de stocare mini SD de maxim 32 de GB ( cardul nu este inclus).

Este o camera de buget excelenta, pentru orice aplicatie iti doresti.

Noua camera Pramiro H2 este mereu pregatita sa inregistreze orice eveniment din timpul calatoriei dumneavoastra cu masina. Senzorul ei ofera o imagine de dimensiuni considerabile 1920x1080 la 30 FPS (Interpolat). Va simtiti mai in siguranta cu aceasta solutie pentru inregistrare auto, in cazul unui accident veti avea toate dovezile necesare demonstrarii nevinovatiei. Unghi larg de vizualizare - 120 grade pentru a surprinde cat mai multe informatii in filmare. Suporta un card de stocare mini SD de maxim 32 de GB ( cardul nu este inclus).

 

Inregistrare doar in caz de accident cu ajutorul senzorului G

 

Dispozitivul dispune de tehnologie pentru detectia miscarii. Astfel, inregistrarea video porneste doar atunci cand este detectata o miscare noua in cadru, pentru a putea inregistra timp indelungat. Aceasta functie este extrem de utila, mai ales in cazul parcarilor pe timp indelungat