DVR Pentabrid Hikvision AcuSense TurboHD, 8 canale, 8 MP, protectie perimetrala, IDS-7208HUHI-M1/S
772.99 RON

DVR Pentabrid Hikvision AcuSense TurboHD, 8 canale, 8 MP, protectie perimetrala, IDS-7208HUHI-M1/S

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Pana la 8MP
  • Detectie miscare
  • Functie detectie persoane
  • Motion detection 2.0 (detectare miscare)
  • Garantie 24 luni
772.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

DVR-ul IDS-7208HUHI-M1/S cu 8 canale de la Hikvision pe tehnologie HDTVI-TurboHD cu o rezolutie de inregistrare de maxim 8MP. Este un dispozitiv de generatie noua de la Hikvision dotat cu algoritmul inteligent AcuSense care invata singur in timp ce utilizati DVR-ul.

Suporta camere cu urmatoarele tehnologii:

  • HDTVI - pana la 8 Megapixeli la 8 FPS
  • AHD - 5 Megapixeli la 12 FPS
  • CVI - 4 Megapixeli la 12 FPS

AcuSense

Adăugând o notă de inteligență camerelor video populare, dar și recorderelor video Hikvision, tehnologia AcuSense face din aceste produse alegerea perfectă pentru un sistem de securitate accesibil și inteligent! Tehnologia Acusense vine cu urmatoarele functii: 

Alarmă precisă pentru om și vehicul Avertisment audio și vizual Căutați rapid țintele după tipologie
Vă puteți concentra pe alarmele declanșate de oameni și vehicule, în timp ce alarmele false declanșate de animale mici sau alte obiecte irelevante sunt mult reduse. Acest DVR vine cu detectare VCA sau mișcare. Metode de răspuns și de descurajare la fața locului, folosind avertizări audio-vizuale și personalizabile pentru a adăuga un alt strat de protecție. Funcția audio în două sensuri este acum disponibilă. Clipurile video sunt sortate în funcție de categorii umane și vehicule, iar clasificarea obiectelor îmbunătățește considerabil eficiența căutării.

Diverse moduri de inregistrare

Cum sunteti obisnuiti cu DVR-urile comercializate de noi, acest aparat poate fi setat sa inregistreze continuu, la detectie miscare, sau dupa un orar. Poate trimite un semnal de alarma atunci cand exista detectie de miscare, atunci cand se pierde semnalul de la o camera, atunci cand camera este acoperita de un obiect sau cand nu aveti Hard-disk in interior. 

NOTA!: Functia de detectare miscare (Motion Detection 2.0) si de protectie perimetru nu pot fi utilizate simultan. Daca activati una din cele doua functii cealalta se va dezactiva automat. 

Suporta HDD SATA de capacitate Mare

Acest DVR suporta un HDD sata de pana la 10 TB (Hard-diskul nu este inclus).