DVR Pentabrid 16 canale 4K, H.265+, audio prin HDCVI, Dahua XVR5116H-4KL-X
1199.99 RON 1349.99 RON

DVR Pentabrid 16 canale 4K, H.265+, audio prin HDCVI, Dahua XVR5116H-4KL-X

5
|
Adauga intrebare
Descriere

DVR Dahua 16 canale, rezolutie 4K (8 megapixeli). Audio prin HDCVI. Compresie video H.265+. Suporta configuratie 16 BNC + 8 IP.

  • Cod produs XVR5116H-4KL-X
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil

Descriere produs

DVR Dahua Pentabrid 16 canale 4K

Noua DVR pentabrid de la Dahua XVR5116H-4KL-X este compatibil cu aproape orice camera existenta pe piata (HDCVI/AHD/CVBS/IP). Are 16 canale pe care poate inregistra la o rezolutie superioara 4K sau 8 Megapixeli (8MP@7FPS). Mai mult, pe lange cele 16 canale, DVR-ul suporta si 8 camere IP cu rezolutie maxima de 8 megapixeli, astfel poti sa ai un total de 24 de camere de supraveghere, inregistrand in acelasi timp.

 

Foloseste compresia H265+, pentru a putea salva cat mai mult spatiu pe hard-disk. Suporta un HDD de pana la 8 TB (acesta nu este inclus), are 1 intrare si o iesire audio RCA, 1 x USB 3.0 si 1 x USB 2.0. Are un port pentru control PTZ, RS485. In plus, acest DVR suporta audio prin HDCVI, ceea ce inseamna ca daca veti folosi camere cu microfon incorporat, veti putea obtine si partea audio, pe acelasi cablu video. 

 

Cele doua porturi de iesire video (HDMI si VGA) pot fi folosite simultan, pentru conectarea in acelasi timp a doua monitoare video. Astfel, daca sistemul de supraveghere este instalat intr-un magazin, o banca, un aeroport sau o cladire de birouri, imaginile pot fi urmarite simultan, de pe doua monitoare.  

 

Acest DVR are meniu OSD care permite efectuarea catorva setari utile, precum: denumirea camerelor, setarea ceasului, semnalarea lipsei de semnal, semnalarea unei camere blocate, setarea detectiei la miscare sau tipul inregistrarii. Mai mult, are functii IVS si cautare inteligenta, pentru a oferi o supraveghere mai eficienta decat cea traditionala 

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

DVR-urile Dahua XVR5116H-4KL-X ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate si live, chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau de oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla acasa sau la birou.

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia