Dvr 8 canale, 5 Megapixeli, 1 x audio, H265+, 1 x SATA, Hikvison, DS-7208HUHI-K1/E(S)
719.99 RON

Dvr 8 canale, 5 Megapixeli, 1 x audio, H265+, 1 x SATA, Hikvison, DS-7208HUHI-K1/E(S)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • DVR 8 canale, 5MP
  • Audio bidirectional
  • Compresie video H.265+
  • Audio prin coaxial
  • Garantie 24 luni

 

 

719.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Dvr 8 canale, 5 Megapixeli Hikvision cu audio bidirectional, compresie H265+ DS-7208HUHI-K1/E(S). Este noul standard in supraveghere video. Suporta camere TurboHD de pana la 5 megapixeli si stocheaza inregistrarile eficient cu ajutorul codecului H265+. Doar pe primul canal, suporta o camera Turbo HD de 8 Megapixeli, care va inregistra [email protected] Pe langa cele 4 canale normale, suporta si 4 camere IP de maxim 8 MP.

ATENTIE - ACEST DVR SUPORTA AUDIO OVER COAX (*doar trebuie sa aveti camere HIKVISION care au terminatia "(S)" la sfarsitul codului

Rezolutie impresionanta

Noua tehnologie Hikvision TurboHD permite inregistrarea de imagini de supraveghe de calitate inalta. Rezolutia maxima suportata este de 5 megapixeli pe camere Turbo HD/AHD sau FULL HD  pe camere HDCVI. 

Suporta camere cu urmatoarele tehnologii:
  • HDTVI - pana la 8 Megapixeli la 8 FPS
  • AHD - 5 Megapixeli la 12 FPS
  • CVI - 4 Megapixeli la 12 FPS

Salveaza spatiu de stocare- H265+ - Cu pana la 80% economisire

Acest nou DVR de la Hikvision ofera stocare eficienta folosind noua compresie H.265+. Acum puteti salva foarte eficient inregistrarile. Videoclipurile vor consuma  in unele cazuri cu pana la 80% mai putin spatiu de stocare. 

Diverse moduri de inregistrare

Cum sunteti obisnuiti cu DVR-urile comericalizate de noi, acest aparat poate fi setat sa inregistreze continuu, la detectie miscare, sau dupa un orar. Poate trimite un semnal de alarma atunci cand exista detectie de miscare, atunci cand se pierde semnalul de la o camera, atunci cand camera este acoperita de un obiect sau cand nu aveti Hard-disk in interior. 

Dvr 8 canale, 5Megapixeli, audio bidirectional. Un DVR care suporta pana la 8 camere de supraveghere de 5 megapixeli si salveaza inregistrarile in cel mai eficient mod (compresie H265+). Suporta o camera Turbo HD de 8 MP 4 camere IP, astfel poti avea pana la 12 camere cu acest DVR. Suporta audio prin coxial pentru camerele Hikvision care au terminatia "(S)".

Suporta HDD de capacitate mare 

Acest DVR suporta un hard-disk de capactiate mare, pana la 8 Terabiti pentru stocare indelungata.