Dvr 4 canale Dahua XVR5104HS-I2 cu Hard Disk 2 TB inclus XVR5104HS-I2+2TB
546.99 RON 557.99 RON

Dvr 4 canale Dahua XVR5104HS-I2 cu Hard Disk 2 TB inclus XVR5104HS-I2+2TB

|
Adauga intrebare
Descriere
  • DVR cu 4 canale
  • Recunaostere faciala
  • Vizualizare de pe telefon
  • Detectare miscare
  • Protectie perimetru
  • 24 luni garantie
  • Cod produs XVR5104HS-I2+2TB
  • Brand Dahua
546.99 RON 557.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

DVR 4 canale XVR5104HS-I2 - Seria AI cu inteligenta artificiala si inregistrare la rezolutia Full HD.

Vezi imaginile direct pe telefon

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia

 

NVR Dahua cu inteligenta artificiala

 

Functioneaza pe 4 canale audio HDCVI (camere Dahua cu microfon) si exceleaza prin tehnologiile AI: recunoastere / analiza faciala (sex, varsta, masca etc), protectie perimetrala (filtrare alarme false determinate de animale, surse de lumina, etc), SMD Plus (Smart Motion Detection), stocare inregistrari. Mai multe detalii despre aceste functii:

Detectie faciala

Aceasta functie are la baza analiza persoanelor. Poate recunoaste sexul persoanei, purtarea mastii sau a ochelarilor. Fiecare persoana poate fi adaugata intr-o baza de date unde puteti introduce manual numele persoanei, data nasterii, adresa, numarul de inregistrare, etc. Toate acestea sunt clasificate si sunt stocate in baza de date locala.

Analiza Tripwire

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita si reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate. 

SMD Plus (Smart Motion Detection) 

Datorita acestei functii,  porneste simultan alarma si inregistrarea. Analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

Compresie H.265+ 

Acest codec H.265+ asigura exact ceea ce aveti nevoie pentru a atinge eficienta maxima in utilizarea latimii de banda (bandwidth) si pentru a reduce dimensiunea fisierelor video, in timp ce calitatea imaginilor ramane la fel de buna.

Aceasta compresie reduce bitrate-ul si ajuta sistemele de supraveghere sa devina mai eficiente si mai rentabile pe termen lung.

Functiile AI de recunoastere faciala si detectare a miscarii functioneaza pe un numar limitat de canale si nu pot fi activate simultan.