DVR 4 canale 5 MP 2xHDD, Audio coaxial, Hikvision DS-7204HUHI-K2(S)
494.99 RON

DVR 4 canale 5 MP 2xHDD, Audio coaxial, Hikvision DS-7204HUHI-K2(S)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • DVR 4 canale 5 MP
  • Suporta 2xHDD (pana la 10 TB, nu sunt incluse)
  • Audio coaxial
  • Garantie 24 luni
494.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Dvr 4 canale, 5 Megapixeli, Hikvision cu 4 intrari audio, H.265+  Este noul standard in supraveghere video. Suporta camere TurboHD de pana la 5 megapixeli si stocheaza inregistrarile eficient cu ajutorul codecului H265+. Suporta Audio over Coax atata timp cat camerele folosite sunt Hikvision si au terminatia (S).

Rezolutie impresionanta

Noua tehnologie Hikvision TurboHD permite inregistrarea de imagini de supraveghee de calitate inalta. Rezolutia maxima suportata este de 5 megapixeli pe camere TUrbo HD sau FULL HD  pe camere HDCVI/AHD. 


Suporta camere cu urmatoarele tehnologii:

  • HDTVI - pana la 8 Megapixeli la 8 FPS
  • AHD - 5 Megapixeli la 12 FPS
  • CVI - 4 Megapixeli la 12 FPS

Salveaza spatiu de stocare- H265+ - Cu pana la 80% economisire

Acest nou DVR de la Hikvision ofera stocare eficienta folosind noua compresie H.265+. Acum puteti salva foarte eficient inregistrarile. Videoclipurile vor consuma in unele cazuri cu pana la 80% mai putin spatiu de stocare. 

Diverse moduri de inregistrare

Cum sunteti obisnuiti cu DVR-urile comericalizate de noi, acest aparat poate fi setat sa inregistreze continuu, la detectie miscare, sau dupa un orar. Poate trimite un semnal de alarma atunci cand exista detectie de miscare, atunci cand se pierde semnalul de la o camera, atunci cand camera este acoperita de un obiect sau cand nu aveti Hard-disk in interior. 

Suporta doua HDD-uri SATA de capacitate mare 

Acest DVR suporta doua hard-disk-uri de capactiate mare, pana la 20 Terabiti (2 x 10 TB) pentru stocare indelungata. 

Intrari audio pentru fiecare canal si alarme

Include 4 intrari audio pentru a putea monta microfoane la fiecare camera si 4 intrari de alarma care te ajuta sa integrezi senzori sau contacti magnetic pe sistemul DVR. 

Descarca aplicatia de mobil Hik-Connect 

Cu ajutorul aplicatiei HIK-CONNECT puteti sa accesati si sa configurati sistemul de supraveghere de la distanta cu maxima usurinta. Hikvision doreste sa creeze o aplicatie unitara pentru toate dispozitivele sale, foarte usor de folosit.