Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Cum cumpar

Se considera comanda ferma acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent ATU TECH catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore, in conditii normale. Daca comanda se face in weekend sau in perioada de promotii "Black Friday", acel interval se mareste cu cca 3 pina la 5 zile.

 

Produsele comandate vor fi livrate printr-o firma de curierat in orice localitate din Romania. Atu Tech face livrari exclusiv in ROMANIA. La preluarea coletului in cazul in care ati optat pentru plata ramburs, dvs. trebuie sa achitati pe baza de chitanta emisa de firma de curierat contravaloarea produselor comandate si taxa de transport. In cazul in care ati platit deja in avans (prin ordin de plata - cu o factura proforma) trebuie doar sa acceptati coletul.

 

 

 

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 1000 500 RON TVA INCLUS

                                                       

  


Atu Tech ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 lei 500 lei, TVA inclus. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC ATU TECH SRL si firmele de curierat partenere).

 

Costurile le gasiti mai jos (acestea includ costurile ambalajului):

 

   19 RON pentru comenzi în tara. (pentru plata ramburs)  

  

 

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.

 

 

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt CARGUS / DPD Romania, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

 

NOTA: Va rugam sa indicati adresa unde va aflati in timpul zilei, intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca).

 

NOTA: Transportul feroneriei portilor autoportante si a usilor de garaj se va face pana la cel mai apropiat depozit Urgent Cargus aferent localitatii cumparatorului. 

 

 

 

 

Deschidere colet la livrare - Atu Tech va ofera deschidere colet la livrare incepand cu data de 1 Iunie 2015.

 

Serviciul este oferit doar pentru livrarea care se face cu URGENT-CARGUS. Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a curierilor enumerati, livrarea se va face prin DPD Romania si serviciul de deschiderea coletului la livrare va fi indisponibil. 

 

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata telefonic sau pe e-mail in momentul confirmarii comenzii.

 

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la primirea comenzii*, daca comanda a fost plasata inainte de ora 15, iar pentru comenzile plasate dupa ora 15, termenul de livrare este intre 2 - 3 zile lucratoare**. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

 

Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face "la comanda". Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 2 si 5 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

  

* Acest termen este unul orientativ. Acesta poate sa se prelungeasca atunci cand exista evenimente speciale de cumparaturi, de exemplu Black Friday, Sarbatori oficiale, sau in contextul unei pandemii sau epidemii mondiale. 

** Acest termen este unul orientativ. Acesta poate sa se prelungeasca atunci cand exista evenimente speciale de cumparaturi, de exemplu Black Friday, Sarbatori oficiale, sau in contextul unei pandemii sau epidemii mondiale. Termenul poate sa fie prelungit si atunci cand unul sau mai multe produse din comanda nu sunt pe stocul nostru. Toate aceste lucruri vor fi confirmate telefonic. 

 

 

Plata se poate face:

 

  In numerar, la livrare (sistem ramburs).
 

  Prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil).

 

Un reprezentant al SC ATU TECH SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.