Controller acces Bluetooth 1000 utilizatori S5
379.99 RON

Controller acces Bluetooth 1000 utilizatori S5

|
Adauga intrebare
Descriere

Controller acces Bluetooth 1000 utilizatori S5. Posibilitate de deschidere usa cu cartele de proximitate MIFARE 13,56 sau cu telefon mobil ANDROID

  • Cod produs S5
  • Brand Yli
  • Termen de livrare: 1-2 zile
Produs indisponibil

Descriere produs

Controller acces Bluetooth 1000 utilizatori S5. Posibilitate de deschidere usa cu cartele de proximitate MIFARE 13,56 sau cu telefon mobil ANDROID

 

 

S5 controler acces cu bluetooth şi card MIFARE

• Carcasă metalică, antivandal
• Rezistent la apă, IP66
• 1000 de utilizatori
• Compatibil cu toate telefoanele mobile cu Bluetooth (versiune 4.0 sau mai mare)
• Releu în mod puls sau comutator
• 2 moduri de deschidere uşă: din aplicaţie şi carduri MIFARE 13.56MHz
• Aplicaţia DoorMaster poate fi instalată pe sistemele de operare Android 4.3 şi iOS 7.0 sau mai noi
• Cu ajutorul aplicaţiei DoorMaster, disponibilă în GooglePlay şi AppStore, se realizează programarea echipamentului, se poate deschide uşa şi se pot transmite E-Key către alţi utilizatori.

 

 

 Usa

 

 

Programare usoara direct din aplicatie

 

 

Programarea controlerului S5 se face prin intermediul aplicaţiei DoorMaster, disponibilă în Google Play şi App Store. Aceasta permite deschiderea uşii când sunteţi în apropierea ei (până la 8m) şi transmiterea de chei electronice, denumite E-Key, către alţi utilizatori ai aplicaţiei. Opţiunile avansate “Near Open” şi “Shake Open” permit deschiderea uşii în mod automat sau la o scuturare a dispozitivului smart, atunci când sunteţi în apropierea acesteia.

 

 

paa01

 

Transmiterea E-keyului altor utilizatori

 

 

Funcţia E-Key permite acordarea de la distanţă a drepturilor de acces de către administratorul dispozitivului altor utilizatori care au instalată aplicaţia DoorMaster şi au creat un cont gratuit. Durata de valabilitate a cheilor electronice poate fi limitată de la câteva minute la zile/ani sau poate avea valabilitate permanentă. Accesul poate fi revocat în orice moment de către administrator. Acest controler poate fi folosit cu succes în aplicaţii de control acces în apartamente închiriate în regim hotelier, permiţând proprietarului transmiterea unei E-Key către chiriaş, valabilă pe perioada şederii, fără a mai fi necesară întâlnirea acestora şi înmânarea unei chei fizice. Clientul va putea deschide uşa de câte ori doreşte folosind aplicaţia instalată pe telefonul mobil, în perioada de valabilitate a E-Key-ului. La finalul perioadei de valabilitate, E-key-ul devine invalid.

 

 acces

 

 

 

Aplicatia DOOR Master 

 

 

Permite deschiderea uşii (manual sau automat), configurarea controlerului, înrolarea cardurilor de acces, generarea/revocarea de E-Key şi transmiterea acesteia către utilizatori, verificarea jurnalului de accesări. Aplicaţia DoorMaster poate fi instalată pe sistemele de operare Android (4.3 sau mai nou) şi iOS (7.0 sau mai nou).

 

paa02