Releu Wireless 4 canale 10A SONOFF 4CH R2
128.99 RON

Releu Wireless 4 canale 10A SONOFF 4CH R2

4
|
Adauga intrebare
Descriere

Comutator wireless care suportă până la 4 dispozitive conectate în același timp, care pot fi pornite sau oprite folosind butoanele comutatorului sau aplicația mobilă eWelink( Andoid/iOS)

128.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Sonoff 4CH este un comutator wireless care suporta pana la 4 dispotitive conectate in acelasi timp. Aceste dispozitive pot fi pornite sau oprite din aplicatia mobila eWeLink(disponibila pe Android sau iOS) sau poate fi oprita/pornita direct din butoanele comutatorului.  Atunci cand cumperi un releu Sonoff 4CH e ca si cum ai avea 4 dispozitive Sonoff Wireless. 

Sonoff_4CH_details_10

Releul wireless 4 canale de la Sonoff oferta toate functiile de baza Sonoff prin aplicatie. Poti folosii aplicatia EWELINK pentru a porni/opri la o anumita ora, pentru a le face sa functioneze dupa un orar sau poti sa impartasesti controlul dispozitivului cu familia ta.

Sonoff_4CH_details_14

Carcasa suporta montaj pe sina de tip DIN. Acesta este un standard folosit la montarea sigurantelor electrice sau a echipamentelor industriale. 

Sonoff_4CH_details_15

 

Sonoff_4CH_details_11 copy

Sonoff 4 CH este prietenos si cu entuziastii de programare a dispozitivelor electronice. Firmware-ul poate fi sters si puteti sa instalati un firmware costum facut de dumneavoastra. 

Caracteristici

  • Suporta comutarea independenta a 4 dispozitive
  • Suporta controlul dispozitivelor local sau din aplicatia mobila.
  • Vede starea dispozitivelor si orarul de functionare din aplicatie
  • Suporta temporizator sau programare dupa orar
  • Se poate partaja cu familia foarte usor