Camera supraveghere IP wireless, 1 MP, IR 10 m, 2.8 mm, Microfon si Difuzor, Imou IPC-A12-IMOU
184.99 RON

Camera supraveghere IP wireless, 1 MP, IR 10 m, 2.8 mm, Microfon si Difuzor, Imou IPC-A12-IMOU

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de inregistrare HD 1 MP
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi vizualizare 94° 
  • Audio bidirectional
  • Slot card micro SD pana la 64GB
  • 2 ani garantie
  • Cod produs IPC-A12-IMOU
  • Brand IMOU
  • Taxa verde 0

184.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Dahua IPC-A12-IMOU este o camera de supraveghere Wireless avand o lentila fixa de 2.8 mm care permite un unghi vizual de 94° (diagonala) si o rezolutie video de 1 Megapixel (HD).

H.264

H.264 este un standard  de codec video care se remarca printr-o rata de compresie ridicata. Acest lucru inseamna ca banda de transmisie devine mai incapatoare, iar spatiul de stocare se reduce in mod semnificativ. Un encoder H.264 poate, fara a compromite calitatea imaginii, sa reduca dimensiunea  unui fisier video digital cu mai mult de 80% in comparatie cu formatul Motion JPEG si cu 50% mai mult decat cu standardul MPEG-4.

Camera Video potrivita pentru supraveghere nou nascut sau animal de companie.

Aceasta camera este simplu de instalat si vine cu toate accesoriile incluse. Camera suporta audio bidirectional si poate fi accesata prin intermediul aplicatiei mobile. Toate acestea o fac o camera potrivita pentru supravegherea copiilor sau a animalelor de companie.

Detectie la miscare

Camera detecteaza miscarea si incepe sa inregistreze simultan cu trimiterea unei notificari catre telefonul dumneavoastra, daca activati aceasta functie. 

Stocare imagini local, pe card

Camera suporta inserarea unui card microSD de max 64 GB. 

Compresia eficienta a imaginilor video va permite sa stocati mai multe imagini pe un card microSD.

Camerele seriei IMOU au fost create avand ca scop principal simplificarea proceselor de configurare si utilizare. Impreuna cu platforma IMOU camerele seriei IMOU dau oricui posibilitatea sa puna in valoare un sistem de supraveghere simplu si eficient. 

Acest echipament poate fi utilizat, de exemplu, pe post de camera de supraveghere a copilului, cu vizualizarea de la distanta a imaginilor prin intermediul unui smartphone, avand totodata posibilitatea de comunicare audio bidirectionala.

Puteti vizualiza imaginile de oriunde in lume

Pentru a vizualiza imaginile de oriunde in lume trebuie doar sa aveti o conexiune de internet, si aplicatia Imou instalata.

Pentru vizualizarea de pe Windows trebuie sa instalati aplicatia Imou disponibila AICI