Camera IP de interior 2K Ultra HD, wireless, microSD, microfon si audio bidirectional, Laxihub M4T, M4T-EU-NL
99.99 RON

Camera IP de interior 2K Ultra HD, wireless, microSD, microfon si audio bidirectional, Laxihub M4T, M4T-EU-NL

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de inregistrare 4MP
  • Detectare miscare si sunet
  • Notificari si control de pe mobil
  • Stocare pe cloud sau pe card microSD
  • Transmisie wireless
  • Alimentator inclus
  • Comunicare bidirectionala
  • Arenti Android | Arenti Apple
  • 2 ani garantie

99.99 RON

In stoc
Termen de livrare estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Camera de supraveghere Laxihub M4T este solutia ideala pentru securitatea casei dumneavoastra, inregistrand UltraHD 2K (3MP) indiferent de zi sau noapte.

Fiecare eveniment inregistrat si redat are o claritate de pana la 2K, permitandu-va sa vedeti clar miscarile delicate ale celor dragi. Senzorul infrarosu incorporat accepta inregistrari clare si streaming in toiul noaptii, ceea ce face din M4T un "gardian protector" 24/ 24 al copilului, animalului de companie, familiei, biroului sau al magazinului, indiferent de zi sau noapte.

M4T este compatibil numai cu reteaua WiFi de 2,4 GHz (nu accepta WiFi de 5 GHz) si dispozitive mobile Apple (iOS) si Android.

Camera are alimentator inclus!

 

Stocare imagini pe card microSD sau in Cloud cu gratuitate 3 luni

Puteti stoca 3 luni in Cloud Arenti, fara costuri suplimentare (dupa expirarea celor 3 luni, stocarea in Cloud implica costuri suplimentare). Videoclipurile vor ramane salvate in cloud timp de 72 de ore daca serviciul de stocare in cloud este activat.

Compatibil cu carduri FAT32 Micro SD (se achizitioneaza separat) pana la 128GB.

stocare card microSD sau Cloud

 

audio bidirectional

Audio bidirectional si functionare cu Alexa

De acum poti sa comunici cu copilul tau, chiar daca nu esti acasa! 

Aceasta camera de supraveghere functioneaza cu Alexa, astfel incat, puteti folosi vocea pentru a porni camera sau pentru a vedea fluxul live cu o comanda vocala simpla si rapida. Fiind prevazuta cu microfon, difuzor si alarma incorporate, o face ideala pentru supravegherea celor mici si a animalelor de companie.

 

 

Alerta la miscare detectata si la sunet

M4T inregistreaza automat un videoclip de 60 de secunde cand este detectata miscare sau sunet si salveaza videoclipul in cloud timp de 72 de ore daca serviciul de stocare in cloud este activat. Mobil push poate fi activat, astfel incat sa puteti ramane la curent cu tot ce se intampla.

detectare miscare

 

 

stocare

Partajati imagini cu aplicatia Arenti Home 

Personalizati setarile preferate, monitorizati si controlati camera dumneavoastra de acasa, printr-o aplicatie convenabila pentru telefon. Daca membrii familiei o sa descarce aplicatia Arenti, ii puteti invita sa se alature contului dumneavoastra, ceea ce inseamna ca si ei pot vedea imaginile live.