Camera IP de interior Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 50m, Starvis, microfon incorporat, IPC-HDW4231EM-ASE-0280B

Camera IP de interior Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, IR 50m, Starvis, microfon incorporat, IPC-HDW4231EM-ASE-0280B

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera IP Dome de la Dahua, pentru interior. Este FULL HD si vine echipata cu o lentila de 2.8mm cu senzor Starvis. Pe timp de noapte, functia IR lumineaza la o distanta de pana la 50m si ofera un unghi de vizualizare pana la 110° , care va ofera un unghi larg de detalii surprinzatoare si imagini clare. 

  • Cod produs IPC-HDW4231EM-ASE-0280B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de interior Dahua, 4MP, lentila 2.8mm, IR30m, IPC-HDW4231EM-ASE-0280B

 

Camera Dahua, cu senzor Starvis de scanare progresiva CMOS 1/2.8", cu o lentila fixa de 2.8mm ce asigura un unghi larg de vizualizare, ideal pentru spatii aglomerate. Aceasta este capabila sa capteze cadre la rezolutia maxima 1920×1080 la 60fps si dispune de standardul IP67 de rezistenta la apa si praf.

 

 

True WDR

 

WDR permite obtinerea imaginilor de calitate ridicata, in conditii de iluminare dificile. Acesta ofera beneficii mai mari in comparatie cu BLC. Tehnologia WDR se bazeaza pe algoritmi de analiza a gradului de expunere a imaginii. Astfel obiectele aflate in umbră sunt aduse in lumina iar cele spraexpuse sunt intunecate treptat. in acest mod se obtin imagini clare chiar si in conditii de contrast ridicat. Camerele dotate cu WDR pot fi instalate atat in interior cat si in exterior

 

 

Inregistrare pe timp de noapte 

 

Camera este dotata cu LED-uri cu infrarosu pentru a putea inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, noaptea veti putea obtine imagini pe o distanta de pana la 50 de metri.

 

 

3D-DNR

 

Aceasta functie reduce zgomotul de imagine, in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere video. In special, se reduce zgomotul care este generat in conditii de luminozitate slaba.

 

 

PoE (Power over Ethernet)

 

PoE reprezinta posibilitatea de alimentare a camerelor de supraveghere, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

 

 

Carcasa IP67

Carcasa acestui model de camera Dahua este din metal si rezista chiar si la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata si-ar dori sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. Camera rezista la ploi si conditii de mediu dificile, cum ar fi ploi, vant, nisip, cotata cu index de protectie IP 67.

 

 

Stocare pe card micro SD

  

Imaginile inregistrate de camera Dahua pot fi stocate pe un card micro SD, cu capacitate maxima de stocare de pana la 128GB (cardul nu este inclus - se achizitioneaza separat). Astfel, nu mai ai nevoie de NVR, ci poti folosi camera de sine statatoare.