Camera dome 8 MP, IR 30 M, lentila 2.8mm, microfon incorporat, HAC-HDW1801TL-A-0280B

Camera dome 8 MP, IR 30 M, lentila 2.8mm, microfon incorporat, HAC-HDW1801TL-A-0280B

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera dome 8 MP, Smart IR pana la 30 metri, lentila 2.8mm, microfon incorporat, HAC-HDW1801TL-A-0280B. 

  • Cod produs HAC-HDW1801TL-A-0280B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera dome 8 MP, Smart IR 30 metri, lentila 2.8mm, microfon incorporat, Dahua HAC-HDW1801TL-A-0280B 

 

 

Camera Dahua HAC-HDW1801TL-A-0280B este dotata cu un senzor avansat CMOS de 1/2,7 ", care ofera imagini de calitate. Lentila de 2.8mm ofera un unghi de vizualizare larg, de 105°.

 

Acest model de camera este echipat cu microfon incorporat si este alegerea ideala pentru intreprinderi de dimensiuni medii si mari. Cu ajutorul acestei camere vei putea experimenta rezolutia 4K reutilizand infrastructura de cablu coaxial existenta in spatiul pe care vrei sa il supraveghezi.

 

 

 

 

 

 

Inregistrari audio de inalta calitate

 

 

Inregistrarile audio sunt utilizate ca dovezi suplimentare in aplicatiile de supraveghere video. Camera Dahua accepta transmisia semnalului audio prin cablu coaxial. In plus, adopta procesare audio unica si tehnologie de transmisie care reda cel mai bine sunetul de la sursa si elimina zgomotul, garantand calitatea si eficacitatea inregistrarilor audio.

 

 

 

 

 

 

Functii de imagine importante

 

 

Camera are incorporata tehnologia WDR, ceea ce inseamna imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminat de contrast. True WDR (120dB) optimizeaza atat zonele luminoase, cat si cele intunecate ale unei scene pentru a oferi imagini video de calitate superioara. 

 

3DNR este o tehnologie de reducere a zgomotului de imagine, care detecteaza si elimina zgomotele aleatorii prin compararea a doua cadre secventiale. Tehnologia avansata 3DNR de la Dahua permite reducerea remarcabila a zgomotului pentru mai multa claritate, in special in conditii de iluminare limitata. In plus, 3DNR-ul avansat scade efectiv latimea benzii si economiseste spatiul de stocare.

 

 

 

 

 

 

 

Compatibila 4 in 1

 

 

Camera suporta mai multe tipuri de tehnologii, inclusiv HDCVI, CVBS si alte două formate analogice HD comune pe piata (AHD si Turbo HD). Această caracteristica face camera compatibila cu DVR-urile functionale pe una din tehnologiile mentionate mai sus sau cu cele Pentabride.

 

Pentru a trece camera de la o tehnologie la alta, este necesara achizitionarea separata a telecomenzii PFM820 (vezi Produse asociate).