Dome 5MP FULL COLOR Lumina alba, cu microfon, 3,6 mm Dahua HAC-HDW1509TL-A-LED-0360B

Dome 5MP FULL COLOR Lumina alba, cu microfon, 3,6 mm Dahua HAC-HDW1509TL-A-LED-0360B

3
|
Adauga intrebare
Descriere

Dome 5MP FULL COLOR Lumina alba cu microfon 3,6 mm Dahua HAC-HDW1509TL-A-LED-0360B cu senzor stalight

  • Cod produs HAC-HDW1509TL-A-LED-36B
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Dome 5MP FULL COLOR Lumina alba cu microfon 3,6 mm Dahua HAC-HDW1509TL-A-LED-0360B cu senzor stalight.

Este o camera care este excelenta pentru noapte. Este pregatita cu un senzor Starlight foarte sensibili si cu iluminare LED cu lumina alba, care face ca imaginile preluate pe timp de noapte sa fie color. Este comparabila cu seria COLORVU de la Hikvision

Camera este capabila sa ofere iluminare pe o distanta de 20 m, fiind setata sa poate regla automat timpul de expunere si sensibilitatea la lumina simultan pentru a evita supraexpunerea obiectelor din centrul imaginii. 

 

Lentila wide-angle 3,6mm

Lentila fixa cu distanta focala 3,6mm pentru un unghi larg de deschidere pe orizontala de aproximativ 83 grade. Este recomandata pentru supravegherea in spatii mici sau supravegherea video de ansamblu. 

 

Inregistrari audio de inalta calitate

Aceasta camera bullet Dahua are microfon incorporat. Inregistrarile audio sunt utilizate ca dovezi suplimentare in aplicatiile de supraveghere video. Camera Dahua accepta transmisia semnalului audio prin cablu coaxial. In plus, adopta procesare audio unica si tehnologie de transmisie care reda cel mai bine sunetul de la sursa si elimina zgomotul, garantand calitatea si eficacitatea inregistrarilor audio.

 

Carcasa din metal+plastic, rezistenta si la conditii meteo nefavorabile

Aceasta camera Dahua are o carcasa din aluminiu rezistenta, fiind cotata cu index de protectie IP 67. Mai mult, este rezistenta si la conditii meteo nefavorabile, precum: ploaie, vant, ninsori, temperaturi extreme (-40°C ~ +60°C).