Camera de exterior, 2MP, lentila 3.6mm, Starlight, FULL COLOR 40m, microfon incorporat HAC-HFW1209TLMP-A-LED-360B

Camera de exterior, 2MP, lentila 3.6mm, Starlight, FULL COLOR 40m, microfon incorporat HAC-HFW1209TLMP-A-LED-360B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu senzor FULL HD
  • Vizualizare nocturna pana la 40m
  • Microfon incorporat - prin HDCVI
  • Starlight - Full Color
  • Tehnologie CVI/AHD/TURBO HD/ANALOG
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs HAC-HFW1209TLMP-A-LED-36
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere pentru exterior, Dahua, are rezolutie de 2MP. De asemenea, lentila fixa este de 3.6 mm.

Camera permite inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Veti putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 40 de metri. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare. 

Aceasta camera are microfon incoporat.

 

Tehnologie Starlight/ Full- Color pentru imagini deosebite pe timp de noapte
 

Acesta camera de supraveghere exceleaza pe timp de noapte, avand functia Starlight, care capteaza mai multa lumina ambientala si un algoritm de procesare a imaginilor avansat, creand un balans deosebit intre reducerea zgomotului de fundal si estomparea obiectelor in miscare. 

Camera foloseste senzorul STARLIGHT pentru o performanta excelenta in lumina scazuta. Senzorul va permite sa capturati mai multe detalii si ofera o acuratete mai buna a culorilor noaptea sau in scenele unde iluminarea este limitata. 

Seria Starlight ofera o solutie all-in-one pentru captarea pe distante lungi de supraveghere video, pentru locatiile in aer liber.

Functia full-color capteaza informatii de culori vii chiar si in conditii de lumina slaba. Extrage efectiv trasaturile de culoare ale scenelor, fie ca este vorba despre oameni, vehicule sau detalii, in locuri cu o rata ridicata a criminalitatii, cum ar fi un parc pe timp de noapte sau o alee intunecata, oferind un mare ajutor ofiterilor de politie in timpul procedurii de obtinere a probelor. 

In plus, camera full-color functioneaza si cu functii AI pentru a spori si mai mult probabilitatea si acuratetea recunoasterii tintei si extragerea caracteristicilor.

 

Inregistrari audio de inalta calitate

Inregistrarile audio sunt utilizate ca dovezi suplimentare in aplicatiile de supraveghere video. Camera Dahua accepta transmisia semnalului audio prin cablu coaxial. In plus, adopta procesare audio unica si tehnologie de transmisie care reda cel mai bine sunetul de la sursa si elimina zgomotul, garantand calitatea si eficacitatea inregistrarilor audio. Acesta functioneaza prin tehnologia HDCVI si are nevoie de un DVR compatibil, un DVR care suporta transmisie audio prin HDCVI.

 

 

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

 

 

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului. 

 

 

Protectie IP67

Camera supraveghere cu carcasa rezistenta, compacta. Are un index de protectie IP67. 

Avand indexul de protectie mare, camera este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf. 

 

Atentie! Aceste camere sunt comutate in mod implicit, din fabrica, pe tehnologia HDCVI. Camerele pot fi comutate si pe tehnologiile Turbo HD, AHD si CVBS cu ajutorul telecomenzii UTC PFM820 - vezi aici produsul.