Camera Bullet, 8 Megapixeli, IR 80 M, lentila 3.6 mm, microfon incorporat, HAC-HFW1801TL-A
274.99 RON

Camera Bullet, 8 Megapixeli, IR 80 M, lentila 3.6 mm, microfon incorporat, HAC-HFW1801TL-A

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera bullet de exterior, rezolutie superioara de 8 Megapixeli, infrarosu pana la 80 metri, lentila 3.6 mm, microfon incorporat, HAC-HFW1801TL-A.

  • Cod produs HAC-HFW1801TL-A
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

 

Camera exterior 8MP, IR 80 metri, lentila 3.6mm, microfon incorporat, Dahua HAC-HFW1801TL-A

 

 

Acest model de camera de supraveghere video este inregistreaza imagini de inalta calitate, la o rezolutie de 8 megapixeli, oferite de un senzor de imagine 1/2.7 inch CMOS. Camera este echipata cu o lentila fixa de 3.6mm, cu ajutorul careiaveti putea capta imagini generale aupra zonei pe care o supravegheati. Aceasta lentila fixa de 3.6 mm ofera un unghi orizontal de 87°.

 

 

 

 

 

 

 

Inregistrari audio de inalta calitate

 

 

Aceasta camera bullet Dahua are microfon incorporat. Inregistrarile audio sunt utilizate ca dovezi suplimentare in aplicatiile de supraveghere video. Camera Dahua accepta transmisia semnalului audio prin cablu coaxial. In plus, adopta procesare audio unica si tehnologie de transmisie care reda cel mai bine sunetul de la sursa si elimina zgomotul, garantand calitatea si eficacitatea inregistrarilor audio.

 

 

 

 

 

 

 

Functia de imagine True WDR 

 


Functia True WDR este oferita de senzorul de imagine al camerei si compenseaza atat imaginea din prim plan, cat si imaginea de fundal.

 

De asemenea, fata de functia D-WDR (functie software care imbunatateste imaginea in aceleasi conditii), functia True WDR creste calitatea imaginilor care sunt foarte intunecate si le face vizibile.

 

 

 

 

 

 

 

Compatibila 4 in 1

 

 

Camera suporta mai multe tipuri de tehnologii, inclusiv HDCVI, CVBS si alte două formate analogice HD comune pe piata (AHD si Turbo HD). Această caracteristica face camera compatibila cu DVR-urile functionale pe una din tehnologiile mentionate mai sus sau cu cele Pentabride.

 

Pentru a trece camera de la o tehnologie la alta, este necesara achizitionarea separata a telecomenzii PFM820 (vezi Produse asociate).