Camera 4 in 1 Full HD 1080p Safer Starlight IR 40 metri lentila fixa 2.8mm, SAF-BM2MP40F28ST
129.99 RON

Camera 4 in 1 Full HD 1080p Safer Starlight IR 40 metri lentila fixa 2.8mm, SAF-BM2MP40F28ST

5
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera de exterior FULL HD 
  • Senzor STARLIGHT ultra-sensibil la lumina
  • Inregistreaza color chiar si noaptea
  • Lentila fixa 2.8 mm 
  • Unghi de vizualizare 99°
  • Garantie 60 luni
  • Cod produs SAF-BM2MP40F28ST
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0
129.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Ce este tehnologia Starlight si ce avantaje ofera?

Camerele STARLIGHT care sunt dotate cu acest tip de senzor (SONY STARVIS) pot vedea clar obiecte chiar si in cea mai slaba lumina – in mod normal peste 0.01 Lux. Acest model de camera ofera imagini de o calitate superioara pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 40 de metri. Senzorul STARVIS poate fi asemanat cu retina ochiului uman, care este sensibil la lumina ambientala, iar calitatea imaginilor este determinata de cata lumina poate utiliza senzorul impreuna cu lentila camerei.


Avantajele camerelor Starlight

Camerele Starlight produc imagini clare. Au un sensor extrem de sensibil si lentile care garanteaza imagini la o calitate superioara pe timp de noapte la rezolutie Full HD 1080p. Pentru a garanta calitatea imaginilor pe timp de noapte, adica vei putea identifica clar toate detaliile de care ai nevoie, camerele Starlight folosesc propriul algoritm inteligent pentru a genera imagini, ori alb-negru ori color, in functie de conditiile de iluminare ale mediului inconjurator.

 

Camerele Starlight pot vedea noaptea pe distante mai mari

In comparatie cu camerele cu LED-uri infrarosu care se bazeaza pe reflexia lumini infrarosie pentru a produce imagini, camerele Starlight colecteaza lumina naturala, la fel ca ochiul uman. Astfel, aceste camerele pot vedea pe distante mai mari, de exemplu: oameni pe partea opusa a strazii sau un semn stradal.

 

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm

Acest model de camera Safer de exterior are o lentila fixa de 2.8 mm. Aceasta camera poate oferi, in aceasta configuratie, un unghi de supraveghere mare. Astfel, cu aceasta camera veti putea obtine imagini de ansamblu asupra zonei pe care doriti sa o supravegheati. Este o camera potrivita pentru monitorizarea spatiilor precum: sali de cursuri, sali de asteptare, spatii de birouri, institutii publice, magazine etc.

 

Camera comutabila 4 in 1 AHD / HDCVI / HDTVI/ CVBS

Camera este compatibila cu majoritatea tehnologiilor de transmisie de pe piata. Aceasta poate fi schimbata cu ajutorul comutatorului DIP dupa cum urmeaza:

Switch 1 Switch 2 Modul de iesire
Oprit Oprit CVI
Pornit Pornit CVBS
Pornit Oprit AHD
Oprit  Pornit TVI