Camera exterior 5 MP, STARLIGHT, Varifocala 5X, IR 60 metri, SAFER
189.99 RON 219.99 RON

Camera exterior 5 MP, STARLIGHT, Varifocala 5X, IR 60 metri, SAFER

|
Adauga intrebare
Descriere

• Rezolutie 5 Megapixeli

• Senzor SONY STARVIS 

• Lentila varifocala 5X

• SMART IR la 60 metri. 

 

Garantie 5 ani!

 

  • Cod produs SAF-ECO-BM5MP60VF28ST
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera supraveghere de exterior SAFER 5 MP, lentila varifocala 2.8 - 12 mm, tehnologie STARLIGHT

 

 

Camera SAF-ECO-BM5MP60VF28ST este o camera potrivita pentru utilizarea in exterior, fiind protejata de o carcasa din metal. Aceasta carcasa protejeaza camera de conditiile meteo grele (ploaie, vant, praf, temperaturi extreme). Are un index de protectie IP66.

 

Camera este dotata cu o senzor CMOS care poate suprinde imagini la rezolutie maxima 5 megapixeli si o lentila varifocala de 2.8 - 12mm, ceea ce inseamna ca vei putea inregistra imagini care sa cuprinda un unghi intre 98º si 27º, in functie de nevoi si de detaliile care te intereseaza. Un unghi mai mare iti va permite sa inregistrezi imagini de ansamblu si implicit sa suprinzi un spatiu mai mare, in timp ce un unghi mai mic se traduce prin inregistrarea de imagini a carui scop este suprinderea detaliilor.

 

 

Infrarosu puternic SMART IR

 

Cu ajutorul acestei camere, vei putea inregistra imagini clare, de calitate chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, deoarece este dotata cu LED-uri infrarosu care iti permit sa inregistrezi imagini pe o distanta de pana la 60 de metri.

Cu ajutorul senzorului SONY STARVIS, aceasta camera poate sa inregistreze imagini de calitate superioara chiar si in lumina scazuta. Cu ajutorul acestui senzor de supraveghere video de tip "back-illuminated" camera ofera imagini mai clare cu mai putin zgomot de imagine in cadrele intunecate. 

 

 

 

Transmisia imaginilor este posibila prin cablu coaxial sau UTP (cu videobalun) pe o distanta de maxim 500m atunci cand optezi sa inregistrezi la rezolutie HD 720p, 300m la rezolutie Full HD 1080p cu cablu coaxial RG59 sau 700m la rezolutie HD 720p si 400m la rezolutie Full HD 1080p cu cablu coaxial RG6.

 

 

Meniu OSD si functii utile

 

In functie de nevoile tale, care cu siguranta pot varia de la o zi la alta, aceasta camera iti da posibilitatea sa reglezi anumite setari de imagine, direct din camera, prin meniul OSD. 

 

Mai mult, camera SAFER are o serie de functii menite sa iti ofere o calitate superioara a imaginii:

 

• DWDR - functie care permite cresterea luminozitatii in zonele mai intunecate ale imaginii, pentru imagini de calitate superioara;

 

• AWB - permite reglarea balansului de alb, pentru redarea de culori cat mai reale;

 

• AGC - aceasta functie permite amplificarea semnalului video al camerei inconditii de iluminat scazut sau scaderea intensitatii acestuia atunci cand iluminatul este puternic;

 

• BLC - functie datorita careia, camera va reda imagini cu iluminare echilibrata si uniforma; aceasta functie devine activa atunci cand fundalul este puternic iluminat - fapt care intuneca anumite elemente din prim-plan;

 

• 3D DNR - datorita acestei functii, vei obtine imagini fara "pureci", chiar si in conditii de iluminare scazute.

 

 

Rezolutia de inregistrare

 

Camera este una all in one, merge pe orice tehnologie (AHD/TVI/CVI/CVBS/):

AHD - 5 Megapixeli @ 20 FPS, 4 Megapixeli @ 25 FPS,  FULL HD@25FPS 

TVI - 5 Megapixeli @ 20 FPS , 4 Megapixeli @ 25 FPS, FULL HD@25FPS 

CVI - 4 Megapixeli @ 30 FPS , FULL HD@25FPS 

  

 

ATENTIE! 

 

1. Identificati tehnologia care o aveti pe DVR:
- DAHUA, SAF-4X-1080, SAF-8X-1080, SAF-16X-1080  ---> CVI
- HIKVISION, SAF-4X-1080H, SAF-8X-1080H, SAF-16X-1080H --->TVI
 
2. Pentru a schimba tehnologia la camera, puteti folosi joystick-ul negru (*tineti apasat 5 secunde in directia dorita):

- AHD - sus
- TVI - dreapta
- CVI - jos
- CVBS - dreapta
 
3. Camera vine implicit in rezolutia 4 MP. Dupa ce intrati in meniul OSD, o sa puteti sa schimbati rezolutia in 5 Megapixeli (*valabil doar pentru tehnologia TVI/AHD).