Camera dome 4 in 1, 2 MP Full HD, lentila 2.8mm, audio, IR 30 de metri, Hikvision DS-2CE76D0T-ITMFS

Camera dome 4 in 1, 2 MP Full HD, lentila 2.8mm, audio, IR 30 de metri, Hikvision DS-2CE76D0T-ITMFS

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera dome Turbo HD, lentila 2.8mm, audio, infrarosu pana la 30 de metri. Pentru a putea folosi AoC (Audio over Coax), trebuie sa folositi un DVR Hikvision care are terminatia "S" (vezi produse asociate). 

125, 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
2-4 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Imagini mai clare cu senzorul CMOS 2 Megapixeli

Camera foloseste un senzor de supraveghere video cu rezolutie 2 Megapixel care ofera imagini de supraveghere video FULL HD - 1080p. In cazul unei neplaceri vei putea sa descarci imagini de calitate superioara si vei recunoaste clar infractorul. Pentru a putea folosi AoC (Audio over Coax), trebuie sa folositi un DVR Hikvision care are terminatia "S" (vezi produse asociate) 

Unghi larg de supraveghere video 

Lentila de 2,8 mm cu unghi fix te ajuta sa supraveghezi diverse locatii. Datorita senzorului mai mare 1/2.8" si aceeasi lentila de 2,8 mm ofera un unghi mai mare - 106 grade.

Vizibilitate pe timpul noptii si imagini de calitate pe timpul zilei 

Camera de supraveghere este perfecta pentru a captura imagini pe timpul noptii si pe timpul zilei. Vine echipata cu filtru infrarosu IR/CUT si led-uri IR care se activeaza atunci cand camera nu mai primeste destulă lumina. 

Produsa de Hikvision

Camera de supraveghere este produsa de cel mai mare producator global de sisteme de supraveghere: Hikvision. Fabricile chinezilor de ultima generatie dezvolta si produc camere inovatoare. Camerele de supraveghere TurboHD pot transmite imagini de inalta rezolutie pe cablu coaxial sau FTP cu videobalun pe distante lungi.

Atentie ! Pentru a putea folosi AoC (Audio over Coax), trebuie sa folositi un DVR Hikvision care are terminatia "S" (vezi produse asociate).