Camera de supraveghere Hikvision, Turbo HD, 2 Mp Full HD, lentila 2.8mm, DS-2CE56D0T-IRMF(C)

Camera de supraveghere Hikvision, Turbo HD, 2 Mp Full HD, lentila 2.8mm, DS-2CE56D0T-IRMF(C)

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera Turbo HD Hikvision. rezolutie de 2 Megapixeli, Full HD. Este o camera de supraveghere dome, pentru uz interior. Poate fi folosita pe timpul noptii pe o distanta de pana la 20 metri cu ajutorul ledurilor IR. 

107.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Camera de supraveghere Turbo HD Hikvision, rezolutie de 2 Megapixeli Full HD. Este o camera de supraveghere dome, pentru uz interior. Poate fi folosita pe timpul noptii pe o distanta de pana la 20 metri cu ajurul ledurilor IR.

Lentila acesteia este de 2.8mm.

Imagini mai clare cu senzorul CMOS 2 Megapixeli

Camera foloseste un senzor de supraveghere video cu rezolutie 2 Megapixel care ofera imagini de supraveghere video FULL HD - 1080p . In cazul unei neplaceri vei putea sa descarci imagini de calitate superioara si vei recunoaste clar infractorul.  

 Unghi larg de supraveghere video  

Lentila de 2,8 mm cu unghi fix te ajuta sa supraveghezi diverse locatii relativ mari, precum: birouri, sali de clasa sau curs, institutii publice, sali de asteptare etc. Datorita senzorului mai mare 1/2.8" si aceeasi lentila de 2,8 mm ofera un unghi mai mare de vizualizare (103 grade) comparativ cu un senzor de imagine de 1/4".

Vizibiliate pe timpul noptii si imagini de calitate pe timpul zilei  

Camera de supraveghere este perfecta pentru a captura imagini pe timpul noptii si pe timpul zilei. Vine echipata cu filtru infrarorsu IR/CUT si led-uri IR care se activeaza atunci cand camera nu mai primeste destula lumina. 

Produsa de Hikvision

Camera de supraveghere este produsa de cel mai mare producator global de sisteme de supraveghere: Hikvision. Fabricile chinezilor de ultima generatie dezvolta si produc camere inovatoare. Camerele de supraveghere TurboHD pot transmite imagini de inalta rezolutie pe cablu coaxial sau FTP cu videobalun pe distante lungi.