Camera de exterior, 2MP, lentila 3.6mm, Starlight, LED 40m, Safer, SAF-BM2MP40F36STA-LED

Camera de exterior, 2MP, lentila 3.6mm, Starlight, LED 40m, Safer, SAF-BM2MP40F36STA-LED

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu senzor FULL HD
  • Vizualizare nocturna pana la 40m
  • Functie Starlight - Full Color
  • Tehnologie CVI/AHD/TURBO HD/ANALOG
  • Unghi vizual de 86.9°
  • 60 de luni garantie
  • Cod produs SAF-BM2MP40F36STA-LED
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera de supraveghere pentru exterior, Safer, SAF-BM2MP40F36STA-LED. Aceasta camera are rezolutia de 2MP si o lentila fixa de 3.6 mm.

Aceasta permite inregistrarea imaginilor de calitate, chiar si in timpul noptii. Veti putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 40 de metri.

Microfon pentru inregistrari audio

Camera include un microfon care poate fi folosit pentru dovezi audio suplimentare. Acesta functioneaza prin tehnologia TurboHD si are nevoie de un DVR compatibil, un DVR care suporta transmisie audio prin TurboHD.

 

Tehnologia Starlight ajuta la obtinerea unor imagini deosebite pe timp de noapte
 

Functia Starlight capteaza mai multa lumina ambientala creand un balans deosebit intre reducerea zgomotului de fundal si estomparea obiectelor in miscare. 

Senzorul va permite sa capturati mai multe detalii si ofera o acuratete mai buna a culorilor noaptea sau in scenele unde iluminarea este limitata. 

Seria Starlight ofera o solutie all-in-one pentru captarea pe distante lungi de supraveghere video, pentru locațiile in aer liber.

 

Functia wdr

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

Functia D-WDR ajuta camera de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect. Astfel, cu ajutorul acesteia, se pot vizualiza mai intens detaliile asupra obiectului supravegheat.

In sectiunea Video gasiti un video demonstrativ, inregistrat cu aceasta camera.

 

Highlight Compensation - HLC

Aceasta functie este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare pe timpul noptii, deoarece reduce foarte mult intensitatea luminii. 

Functia HLC

 

Functia DWDR

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie ajuta camera de supraveghere sa regleze expunerea imaginii, pentru a evidentia cat mai corect si clar subiectul principal, chiar daca in spatele acestuia este o sursa de lumina puternica.

 

Protectie IP67

Avand indexul de protectie IP67, camera este rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf. 

Grad de protectie IP67

 

Iluminare nocturna cu LED

Spre deosebire de alte camere care utilizeaza tehnologia infrarosu, Safer SAF-BM2MP40F36STA-LED utilizeaza lumina LED care ii permite sa inregistreze imagini color 24/7.

60 de luni garantie!

Deoarece produsele Safer au o calitate superioara si sunt foarte durabile in timp, Atu Tech ofera garantie timp de 60 de luni pentru produsele Safer din gama analogica.