Camera exterior Hikvision, 5MP, lentila 2.8mm, senzor PIR, IR 20m, DS-2CE11H0T-PIRLP2.8
164.99 RON

Camera exterior Hikvision, 5MP, lentila 2.8mm, senzor PIR, IR 20m, DS-2CE11H0T-PIRLP2.8

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu rezolutie 5MP
  • Unghi de vizualizare - 85.5°
  • Vizualizare nocturna pana la 20m
  • Senzor PIR
  • Lentila 2.8mm
  • Carcasa de plastic
164.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere pentru exterior, Hikvision, are rezolutie de 5MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm cu ajutorul careia veti putea capta imagini generale asupra zonei pe care o supravegheati. Aceasta lentila fixa ofera un unghi orizontal de 85.5° (testat de producatori).

Camera permite inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Veti putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 20 de metri. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare. 

 

 

Camera de supraveghere cu senzor PIR

Cu ajutorul acestui senzor PIR se pot preseta 4 zone care sa fie supravegheate, iar atunci cand senzorul detecteaza miscare, va declansa o alarma si se va aprinde o lumina alba. Detectia PIR detecteaza intrusii in timp real.

 

 

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

 

 

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului. 

 

 

Protectie IP67

Indexul de protectie IP67 arata ca aceasta camera este rezistenta la intemperii, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata in aer liber in conditii meteorologice diferite. Pe langa ca are o carcasa de plastic, ceea ce inseamna ca nu va ruginii, aceasta are protectie impotriva prafului si a apei in anumite conditii (vant, ploaie, furtuna, nisip).