Camera supraveghere IP Speed Dome, 4 MP, IR 150 m, Hikvision DS-2DE5425IW-AE(C)
1959.99 RON

Camera supraveghere IP Speed Dome, 4 MP, IR 150 m, Hikvision DS-2DE5425IW-AE(C)

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera supraveghere IP Speed Dome, 4 MP, IR 150 m, Hikvision DS-2DE5425IW-AE. Este o camera de exterior speed dome IP care are un senzor de de scanare progresiva CMOS 1/2.5". Acesta permite o rezolutie maxima de 4 Megapixeli (WQHD) cu o viteza de transmisie de pana la 30 FPS. Grad de protectie IP66 impotriva ploilor, prafului, etc.). 

NU INCLUDE SUPORT! - Suport compatibil DS-1602ZJ

  • Cod produs DS-2DE5425IW-AE(C)
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera supraveghere IP Speed Dome, 4 MP, IR 150 m, Hikvision DS-2DE5425IW-AE(C)

 

Acesta permite o rezolutie maxima de 4 Megapixeli (WQHD) cu o viteza de transmisie de pana la 30 FPS.

 

Hikvision DS-2DE5425IW-AE este fabricata pentru a rezista in conditii extreme de temperatura, suportand o temperatura scazuta de pana la - 30 grade Celsius si pana la extrema de + 65 grade Celsius. Camera are grad de protectie IP66 pentru protejarea impotriva factorilor externi.

 

ATENTIE, camera nu include si suport de montare!!

 

 

Tehnologia CMOS

 

Utilizata si in senzorii de imagine al camerelor Hikvision, tehnologia CMOS ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Printre caracteristicile importante ale dispozitivelor CMOS sunt imunitatea ridicata la zgomot si consum redus de energie.

 

 

Standardul H.265+

 

Un nou standard este necesar pentru a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Aici intra in actiune standardul H.265+. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.

 

 

Zoom motorizat

 

Avantajele includ posibilitatea de zoom optic de pana la 25x datorita lentilei varifocale, imagini mai clare, contrast mai bun chiar si in conditii de iluminare scazuta sau la distante focale lungi. Avand si functia de autofocus nu mai este nevoie de o ajustare manuala la fiecare schimbare de cadru. 

 

 

Wide Dynamic Range – WDR

 

Este o tehnologie utilizata de camerele de supraveghere video CCTV, cu scopul de a echilibra imaginile video care au o gama dinamica mare. Aceasta este o caracteristica care confera camerei, posibilitatea, de a aplica intensitati separate ale luminii pentru aceeasi imagine. Aceasta functie este ideala pentru imagini care cuprind atat zone luminate cat si zone intunecate.

 

 

ROI 

 

ROI este caracteristica care ofera posibilitatea de a crea o zona definita este ROI (Region of Interes), astfel incat imginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate. Latimea de banda si dimensiunea inregistrarii sunt si ele diminuate, deoarece zonele nedefinite ca ROI vor capta imagini la o calitate mai scazuta.

 

 

 

Power over Ethernet – PoE

 

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.