Camera IP wi-fi 4MP, lentila 3.6mm, IR 30 metri MicroSD Dahua IPC-HFW1435S-W
238.99 RON 549.99 RON

Camera IP wi-fi 4MP, lentila 3.6mm, IR 30 metri MicroSD Dahua IPC-HFW1435S-W

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera IP wi-fi 4 megapixeli. Suporta inregistrare de card SD. IR 30 metri. Lentila fixa 3.6 mm. 

  • Cod produs IPC-HFW1435S-W
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP wi-fi 4 MP

 

Camera Dahua IPC-HFW1435S-W are un senzor de imagine CMOS de 1/3" si inregistreaza la o rezolutie superioara de 4 MP. Lentila fixa de 3.6 mm ofera un unghi de vizualizare mare de 83°. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti obtine imagini de o calitate superioara si cadre largi asupra spatiului pe care doriti sa il supravegheati. 

 

Cu ajutorul LED-urilor infrarosu, aceasta camera poate inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, veti surprinde imagini nocturne pe o distanta maxima de 30 de metri.

 

 

 

 

Stocare pe card SD

 

Aceasta camera suporta stocarea imaginilor inregistrate pe card micro SD cu o capacitate maxima de stocare de pana la 128GB (cardul nu este inclus - se achizitioneaza separat). Astfel, nu veti mai avea nevoie de NVR pentru salvarea imaginilor. 

 

Distanta maxima wireless suportata de aceasta camera este de 50 de metri. Aceasta distanta este garantata, insa, in conditii optime de mediu sau in camp deschis.

 

 

 

 

Carcasa rezistenta IP67

 

Camera Dahua are o carcasa rezistenta, astfel ca nu va trebui sa iti faci griji pentru buna functionare a acesteia. Este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce asigura rezistenta la praf, vant, ploi, soare, ninsoare si temperaturi extreme.

 

Camera nu include alimentator sau card SD. Acestea trebuie achizitionate separat