Camera IP Mini-PTZ 2 MP, zoom optic 5X, microfon incorporat IR 30M
499.99 RON

Camera IP Mini-PTZ 2 MP, zoom optic 5X, microfon incorporat IR 30M

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera IP Mini-PTZ 2 MP, zoom optic 5X, microfon incorporat IR 30M. Compatibila cu NVR-uri SAFER si UNV

  • Cod produs IPC6412LR3-X5P
  • Brand UNIVIEW
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

IPC6412LR3-X5P este o camera de supraveghere PTZ, cu lentila 2.7mm-13.5mm pentru un zoom optic de 5x. Ofera un senzor FULL HD cu rezolutie maxima 1920x1080 si poate sa inregistreze pana la 30 cadre pe secunda (30FPS). Pe noapte o ajuta led-urile infrarosu care se comuta automat si pot ilumina pana la 30 metri. Camera poate fi rotita pe orizontala si pe verticala, o puteti alimenta prin PoE si suporta un card SD de maxim 256 GB.

 

 

 

Pan Tilt Zoom – PTZ

 

PTZ este o caracteristica a unei camere de supraveghere de a se misca motorizat, manual sau automat in mai multe directii oferind si posibilitatea de zoom.

- Rotire in plan orizontal (Pan)

- Inclinare in plan vertical (Tilt)

- Aproprierea imaginii (Zoom) pentru observarea detaliilor aflate la distante mari.

Directia de miscare a camerei, poate fi controla de la distanta prin intermediul unui joystick, NVR, browser de internet sau aplicatia dedicata produsului. Acopera zone mari de supraveghere si inregistreaza fara interventia directa a utilizatorului conform unui plan stabilit.  

 

 

 

Vizualizare usoara pe internet cu ajutorul aplicatiilor dedicate

 

Cu ajutorul aplicatiei Ez View (pentru telefonul mobil) si Ez Station (pentru PC), puteti vizualiza de la distanta imaginile oferite.

 

http://www.uniview.com/Support/Download_Center/Datasheet/Client_Software/ - Aici este linkul de unde puteti descarca aplicatia

 

 

 

 

3D DNR

 

DNR este o functie care reduce zgomotul de imagine, in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere. In special, se reduce zgomotul care este generat in conditii de luminozitate slaba.

3D se refera la trei dimensiuni si incorporate in 3D DNR este un circuit de reducere a zgomotului digital, capabil de a reduce zgomotul de imagine si de a imbunatati esecul amestecat de culori si contrastul de culori.

 

 

 

 

D-WDR

 

D-WDR este o tehnica bazata pe software care optimizeaza calitatea imaginii prin ajustare, pentru a imbunatati zonele intunecate.

 

 

 

 

Compresie H265

 

Acest codec H.265 asigura exact ceea ce avem nevoie pentru a atinge eficienta maxima in utilizarea latimii de banda (bandwidth) si pentru a reduce dimensiunea fisierelor video (pana la 50%) in timp ce calitatea imaginilor ramane la fel de buna.

 

 

 

 

Alimentare

 

Posiblitatea de alimentare PoE 802.3af face ca echipamentul sa fie foarte simplu de instalat si de alimentat. 

Echipamentul foloseste tehnologia ePoE care permite transferuri de date pe cablu UTP cat 5e cu viteza de 10 Mb/s pe distanta de 800 m sau 100 Mb/s pe 300 m.