Camera wireless 5 megapixeli, slot SD, 2.8mm, microfon,Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1
309.99 RON

Camera wireless 5 megapixeli, slot SD, 2.8mm, microfon,Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Camera wireless 5 megapixeli, slot SD, 2.8mm, microfon,Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1

  • Cod produs DS-2CD2051G1-IDW1
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

 

Camera wireless cu rezolutie 5MP, usor de instalat

 

Camera wireless Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1 este o camera IP cu un senzor de imagine CMOS 1/2.7" care inregistreaza imagini la o rezolutie de 5MP. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 100°. Acest unghi larg permite utilizarea camerei pentru supravegherea spatiilor mari, pentru imagini de ansamblu si nu numai. Camera se instaleaza foarte usor, o instalare de tip plug in play. Vedeti videoclipul din sectiunea VIDEO. 

 

 

 

 

Microfon incorporat si stocare pe card SD

 

Cu ajutorul microfonului incorporat veti putea inregistra audio. Bineinteles ca in exterior va exista mult zgomot de fond, dar totusi acest lucru va ajuta sa va dati seama de anumite lucruri. 

 

Camera poate fi folosita standalone (*fara NVR) putand stoca imaginile inregistrate pe card SD de maxim 128 GB (cardul nu este inclus - se achizitioneaza separat). De asemenea, imaginile pot fi stocate si pe alte medii, precum spatii de stocare locale sau NAS-uri.

 

 

 

 

Vizibilitate nocturna pana la 30 metri

 

Datorita LED-urilor IR, de tip EXIR cu care este echipata camera, veti putea inregistra imagini chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 30 de metri. 

 

De asemenea, pentru o calitate mai buna a imaginilor inregistrata in conditiile enumerate mai sus, camera are o serie de functii de imagine utile, precum: Digital WDR, 3DNR si BLC.

 

 

 ATENTIE - Camera vine pre-activata. Pentru a putea sa o configurati trebuie sa o introduceti in router cu un cablu si apoi scanati codul QR de pe telefon sau o accesati de pe un PC pe adresa de IP (gasiti adresa in manual). Apoi va autentificati cu utillizatorul admin. Parola este admin"verification code" care se gaseste pe fiecare camera in parte, pe eticheta.

Exemplu de parola: adminABCDEF 

Pentru mai multe informatii vizualizati videoclipul de instalare.