Camera wireless 5 megapixeli, 2.8mm, microfon, Hikvision, DS-2CD2051G1-IDW1(D)

Camera wireless 5 megapixeli, 2.8mm, microfon, Hikvision, DS-2CD2051G1-IDW1(D)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 5 megapixeli
  • Lentila de 2.8mm
  • Unghi de vizualizare 100°
  • Vizualizare nocturna 30m
  • Microfon incorporat
  • Slot card micro SD
  • Functii de corectare luminozitate
  • Cod produs DS-2CD2051G1-IDW1(D)
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera wireless de 5 megapixeli cu lentila de 2.8mm, Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1(D)

Aceasta camera se poate instala wireless dar poate fi folosita cu aplicatia mobila HIK-CONNECT doar daca este conectata sa un NVR/DVR Hikvision. 

Camera wireless cu rezolutie 5MP

Camera wireless Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1 este o camera IP cu un senzor de imagine CMOS 1/2.7" care inregistreaza imagini la o rezolutie de 5MP (2K+). Lentila fixa de 2,8 mm produce un unghi de vizualizare de 100°. 

Microfon incorporat

Aceasta camera are microfon incorporat. Astfel pe langa imagini o sa puteti obtine si sunetul mono de la microfon.

Camera wireless

Camera poate sa transmita date fara fir, insa va avea totusi nevoie de alimentare. In condtii optime, camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2051G1-IDW1(D) poate sa transmita date pe o distanta de maxim 50m

Slot card microSD pana la 128Gb

Aceasta camera poate sa functioneze standalone insa nu se va conecta la aplicatia mobila Hik Connect decat daca este conectata la un NVR Hikvision. 

Camera poate stoca imaginile pe un card micro SD cu capacitatea maxima de 128GB. Este recomandat sa utilizati carduri cu clasa 10.

Vizibilitate nocturna pana la 30 metri

Datorita LED-urilor IR, de tip EXIR cu care este echipata camera, veti putea inregistra imagini chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 30 de metri. 

3D DNR - Reducere digitala a zgomotului de imagine

Camera DS-2CD2051G1-IDW1 (D) de la Hikvision suporta reducerea zgomotului de imagine produs de scenariile cu lumina scazuta, prin intermediul functiei 3D DNR. 

Functii de corectare luminozitate WDR si BLC

Chiar daca este montata spre un geam sau alta sursa de lumina, camera de supraveghere va inregistra persoanele si obiectele intr-o lumina optima datorita functiilor WDR si BLC

Comprimare Inteligenta H265

Codecul H265 permite o comprimare adaptiva comprimand mai puternic zonele din cadru in care nu este miscare, obtinand astfel un fisier final de dimensiuni reduse.

Camera rezistenta la conditii meteo nefavorabile

Indexul de protectie IP 66 cu care aceasta camera este dotat inseamna ca o sa reziste la cele mai grele conditii meteo. Camera va functiona chiar si daca pe alimentare apar variatii de temperatura de C ± 25%

ATENTIE! Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.