Camera IP wireless Hikvision 4MP, microSD, IR30m, microfon, DS-2CD2041G1-IDW(D)-4MM

Camera IP wireless Hikvision 4MP, microSD, IR30m, microfon, DS-2CD2041G1-IDW(D)-4MM

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 4MP 2K
  • Posibilitate conectare Wireless
  • Lentila de 4mm
  • Unghi vizual de 75°
  • Iluminare nocturna pana la 30m
  • Microfon incorporat
  • 24 luni garantie

Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.

279.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere wireless Hikvision DS-2CD2041G1-IDW(D) cu lentila de 4 mm, vizualizare nocturna 30m slot pentru card microSD (max 128GB) si compresie H.265+

Camera de supraveghere cu rezolutia 2K

Modelul DS-2CD2041G1-IDW(D)-4MM de la Hikvision are un senzor performant de tip CMOS cu scanare progresiva si dimensiunea de 1/3"  ce produce o rezolutie de 2560 × 1440 pixeli (4MP - 2K)  cu pana la 20 de cadre pe secunda.

Camera cu conexiune Wireless

Acest model de camera poate fi conectata la internet fie prin cablul normal de retea fie direct la o retea wireless.

Standardele wireless suportate sunt IEEE802.11b, 802.11g, si 802.11n, iar distanta maxima de transmisie prin standardul wireless n este de 50m in spatiu deschis. Camera are insa nevoie de alimentare.

Atentie! Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 128GB dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.

Stocare pe card microSD

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2041G1-IDW(D)-4MM permite stocarea pe card microSD. Cardul nu trebuie sa aiba o capacitate mai mare de 128GB. Camera poate fi setata sa stocheze imaginile si pe NVR sau pe un NAS si sa foloseasca cardul microSD ca backup

Camera nu vine cu card microSD sau cu alimentator incluse.

 

Functii de corectare a luminozitatii

Functiile WDR si BLC sunt integrate in sistemul de operare a acestei camere astfel ca zonele prea intunecate si prea luminoase din cadru o sa fie corectate automat, daca activati aceste functii, obinanand o imagine finala iluminata corect.

Camera de supraveghere cu microfon incorporat

Camera are microfon incorporat si permite inregistrarea sunetului din zona supravegheata.

Functii inteligente de supraveghere

Aceasta camera are functii inteligente de supraveghere cum ar fi detectarea miscarii si posibilitatea de a emite o alarma la detectarea miscarii.

Astfel camera va transmite o notificare catre NVR sau catre aplicatia mobila atunci cand detecteaza miscarea, simultan cu inceperea inregistrarii.

Compresie H265+

Datorita codecului inteligent h265+ care se adapteaza automat la fiecare cadru, camera va consuma mai putin spatiu pentru stocarea imaginilor iar latimea de banda va fi si ea redusa.

Functioneaza si pe vreme nefavorabila

Indexul de protectie IP66 inseamna ca Hikvision DS-2CD2041G1-IDW(D)-4MM are carcasa inchisa etans si va functiona pe ploaie si temperaturi negative. Camera este gandita sa functioneze la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C.