Camera IP wi-fi 4MP microfon incorporat, card SD, Hikvision DS-2CD2041G1-IDW1
279.99 RON

Camera IP wi-fi 4MP microfon incorporat, card SD, Hikvision DS-2CD2041G1-IDW1

4.95
|
Adauga intrebare
Descriere

Camera IP wi-fi cu rezolutie 4 MP. Microfon incorporat. Stocheaza imagini pe card SD. Lentila fixa 2,8 mm. IR 30 metri. 

Cumpara RESIGILAT de aici - Pachet deschis/deteriorat/Mici zgarieturi in locasurile pentru suruburi. 

  • Cod produs DS-2CD2041G1-IDW12.8
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera IP wireless cu rezolutie 4MP

 

Camera Hikvision DS-2CD2041G1-IDW1 este o camera IP wireless cu un senzor de imagine CMOS 1/3" care inregistreaza imagini la o rezolutie de 4MP. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 100°. Acest unghi larg permite utilizarea camerei pentru supravegherea spatiilor mari, pentru imagini de ansamblu si nu numai.

 

 

 

Microfon incorporat si stocare pe card SD

 

Camera are microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrarile video, puteti obtine si partea audio. 

Aceasta camera poate fi folosita si fara un NVR, putand stoca imaginile inregistrate pe card SD de maxim 128 GB (cardul nu este inclus - se achizitioneaza separat). De asemenea, imaginile pot fi stocate si pe alte medii, precum spatii de stocare locale sau NAS-uri.

 

 

 

Vizualizare pe timp de noapte

 

Datorita LED-urilor cu infrarosu cu care este echipata camera, veti putea inregistra imagini chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 30 de metri. 

De asemenea, pentru o calitate mai buna a imaginilor inregistrata in conditiile enumerate mai sus, camera are o serie de functii de imagine utile, precum: Digital WDR, 3DNR si BLC.

 

 ATENTIE - Camera vine pre-activata. Pentru a putea sa o configurati trebuie sa o introduceti in router cu un cablu si apoi scanati codul QR de pe telefon sau o accesati de pe un PC pe adresa de IP (gasiti adresa in manual). Apoi va autentificati cu utillizatorul admin. Parola este admin"verification code" care se gaseste pe fiecare camera in parte, pe eticheta.

Exemplu de parola: adminABCDEF