Camera IP Hikvision, 4MP, lentila 2.8mm. IR 30m, PoE, DS-2CD1043G0E-I2.8

Camera IP Hikvision, 4MP, lentila 2.8mm. IR 30m, PoE, DS-2CD1043G0E-I2.8

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Camera cu rezolutie 4MP 
 • Unghi de vizualizare 100°
 • Vizualizare nocturna pana la 30m
 • Lentila 2.8mm 
 • Tehnologie IP
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Detectie miscare
 • Carcasa de plastic+metal
 • Alimentare PoE
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD1043G0E-I2.8
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Bullet Hikvision DS-2CD1043G0E-I2.8

DS-2CD1043G0E-I2.8 este o camera de supraveghere IP tip bullet de la Hikvision. Aceasta camera are un senzor de 1/3" cu rezolutie video de 4 megapixeli. Lentila fixa de 2.8 mm pune la dispozitie un unghi de vizualizare generos de 100° (testat de producatori)

Functie de detectarea miscarii

Camera Hikvision DS-2CD1043G0E-I2.8 analizeaza fiecare cadru iar daca detecteaza miscarea trimite o notificare catre aplicatia mobila sau catre NVR. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, aceasta camera gaseste si analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului din raza de actiune a camerei.

Comprimare cu codecul modern H265+

Cu ajutorul comprimarii H265+, dimensiunile fisierelor video sunt reduse. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de codare/decodare mai eficient.

 

3D DNR

DNR este o functie digitala de reducere a zgomotului de imagine in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere.

Zgomotul de imagine care apare in conditii de luminozitate scazuta este astfel eliminat.

AGC (Automatic Gain Control)  

AGC reprezinta controlul automat al luminozitatii imaginii. Astfel imaginea va fi iluminata corect fara sa se produca zgomot de imagine.

Back Light Compensation - BLC

BLC ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune, corectand zonele cu expunere foarte mica.

WDR - Gama dinamica larga

Aceasta caracteristica functioneaza similar functiei BLC, doar ca, pe langa iluminarea zonelor intunecate, corecteaza si zonele care au o luminozitate prea puternica oferind astfel o imagine finala iluminata corect.

 

Highlight Compensation - HLC

HLC (Compensarea luminii puternice) reduce intensitatea luminii orbitoare venita de la surse de lumina puternice, pe timp de noapte. De exemplu, HLC va ajuta sa identificati mai usor persoanele care vin cu o lanterna in mana sau numerele de inmatriculare a masinilor care circula cu farurile aprinse.

Power over Ethernet – PoE

PoE reprezinta posibilitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Camerele vor folosi un sigur cablu de retea atat pentru transmiterea datelor cat si pentru alimentare.

Rezistenta la intemperii

Indexul de protectie IP67 arata ca aceasta camera este rezistenta la intemperii, avand o carcasa inchisa etans. Asta inseamna ca poate fi utilizata in aer liber in conditii meteorologice diferite. 

Temperaturile de functionare a camerei Hikvision DS-2CD1043G0E-I2.8 sunt cuprinse intre -30°C si 60°C

 

 

Vizualizare la distanta prin aplicatia mobila

Aceasta camera ofera posibilitatea de a urmari spatiul supravegheat de la distanta prin intermediul aplicatiei mobile sau de pe un PC.

Modalitatea foarte usoara de configurare a echipamentului permite vizualizarea chiar si de la distanta a camerelor. Aplicatia Hik-Connect va pune la dispozitie, printr-o simpla scanare a codului QR posibilitatea de a monitoriza zona dorita, oricand si oriunde.

HIK-CONNECT copy