Camera IP Hikvision, 4MP, lentila 2.8 mm, IR 30m, PoE, microSD, DS-2CD2043G0-I2.8

Camera IP Hikvision, 4MP, lentila 2.8 mm, IR 30m, PoE, microSD, DS-2CD2043G0-I2.8

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Camera IP cu rezolutie de 4MP
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare 103°
 • Slot card microSD
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Iluminare nocturna 30m
 • Functii de corectare a luminozitatii
 • Index protectie IP67
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD2043G0-I2.8
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere IP cu rezolutie de 4 megapixeli si lentila 2.8 mm Hikvision DS-2CD2043G0-I2.8

Camera cu rezolutie de 4MP

Camera Hikvision are un senzor de imagine CMOS 1/3" si inregistreaza imagini la o calitate ridicata, cu o rezolutie de 4 MP. Lentila fixa de 2,8 mm permite inregistrarea la un unghi de 103° (testat de producatori) fiind potrivita pentru supravegherea spatiilor mari.

Posibilitate de alimentare PoE

Camera IP DS-2CD2043G0-I2.8 de la Hkvision permite alimentarea direct prin cablul de retea fara a mai fi nevoie de un alimentator separat. Pentru ca alimentarea PoE sa functioneze este nevoie de un NVR PoE sau de un switch PoE. 

Camera nu vine cu alimentator sau patchcord incluse, trebuie achizitionate separat.

Wide Dinamic Range - WDR

Aceasta functie corecteaza gama dinamica a imaginii reducand zonele prea luminoase si prea intunecate prin analizarea fiecarui pixel in parte. Astfel o sa obtineti imagini iluminate corect iar persoanele nu o sa se vada ca niste umbre

Black Light Compenstation BLC

BLC este util atunci cand lumina din spatele persoanelor este foarte puternica in contrast cu restul luminii din cadru. Aceasta functie ajusteaza lumina intregului cadru astfel incat obiectul supravegheat o sa fie iluminat corect.

3D DNR Digital Noise Reduction

In conditii de luminozitate scazuta, camerele video de supraveghere pot sa produca zgomot de imagine. Camera de supraveghere IP DS-2CD2043G0-I2.8 de la Hikvision are functie digitala de reducere a zgomotului de imagine. Datorita acestei functii imaginea o sa fie clara si o sa puteti identificati peroanele din cadru.

Leduri Infrarosu cu putere pana la 30m

Camera este dotata cu LED-uri cu infrarosu pentru a putea inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, noaptea veti putea obtine imagini pe o distanta de pana la 30 de metri (testat de producatori in conditii optime).

 

Stocare pe un card de pana la 128GB

Stocarea pe card este utila atat daca doriti sa utilizati aceasta camera Stand-Alone, fara DVR cat si daca doriti sa aveti un mediu de stocare ca backup.

Camera suporta carduri cu o capacitate maxima de 128GB.

Compresie video H.265

Camera Hikvision utilizeaza codecul de compresie video H.265 si H.265+ pentru a comprima eficient fisierele video si, astfel, sa ocupe mai putin spatiu de stocare. 

Detectie la miscare

Daca aceasta functie este activata, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea atunci cand detecteaza miscare. Camera va trimite un event trigger catre NVR sau o notificare catre aplicatia mobila daca detecteaza miscare.

Index de protectie IP67

Avand indexul de protectie mare, camera va rezista la conditii meteo grele. Camera functioneaza la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C si suporta diferente de voltaj de ± 25% pe alimentarea clasica.

Consumul maxim de energie al camerei daca se alege alimentarea PoE este de maxim 7.5 W