Camera IP de supraveghere pentru interior Hikvision, 5 MP, IR 30M, PoE, DS-2CD1153G0-I

Camera IP de supraveghere pentru interior Hikvision, 5 MP, IR 30M, PoE, DS-2CD1153G0-I

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie 5MP - 2,5K
  • Iluminare nocturna cu IR 30m
  • Unghi vizual de 98° (2.8mm)
  • Functioneaza cu aplicatia mobila
  • Detectare miscare
  • Protectie la apa si praf IP67

 

434.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
2-4 zile lucratoare

Descriere produs

Camera IP de supraveghere pentru interior Hikvision

rezolutie

Rezolutie inregistrare 5 MP, 2K

Camera de supraveghere Dome de 5 MP este potrivita pentru interior, deoarece lentila sa fixa de 2.8 asigura un unghi de vizualizare de 98°, astfel va capta o suprafata mai larga. Senzorul de imagine este de 1/2.7" si poate inregistra cu 20 de cadre pe secunda.

Functie de reducere a zgomotului de imagine DNR 3D

"Zgomotul de imagine" reprezinta acele "puncte" care apar in imagine atunci cand senzorul nu dispune de multa lumina, iar acest lucru poate deranja vizual. 

Functia DNR utilizeaza un filtru pentru reducerea zgomotului, astfel "punctele" vor disparea, iar imaginile vor fi clare.

dnr
wdr

WDR - Wide Dynamic Range

Atunci cand este supusa la conditii schimbatoare de lumina, intervine functia WDR care va ajusta intensitatea luminii pentru a putea fi vizibil orice obiect/persoane din cadre, chiar daca in spatele lor va exista sursa de lumina puternica sau un geam.

IR30 - Infrarosu care isi ajusteaza intensitatea automata

Infrarosul va porni doar atunci cand lumina va scadea sub un anumit nivel, astfel va putea filma pe timp de noapte pe o distanta de 30 de metri, oferind imagini clare.

smart ir
detectarea miscarii

Detecteaza miscarea sau inregistrare continua

Camera va detecta miscare in cadrul supravegheat sau intr-o zona pe care ati ales-o dumneavoastra din aplicatia Hik-Connect, astfel veti fi alertati si veti primi notificari pe smartphone.

Alimentare clasica prin cablu sau prin PoE

Aceasta camera poate fi alimentata clasic cu un alimentator de 12 V sau prin PoE.

Alimentarea PoE este mult mai eficienta deoarece datele si curentul sunt transmise printr-un singur cablu, astfel se reduce costul retelei. Consumul prin PoE este de 7,5 W, iar consumul prin alimentatorul de 12V este de 6 W.

Cablul nu este inclus in pachet.

poe
aplicatie

Control de la distanta

Hik-Connect este aplicatia prin care te poti conecta de pe smartphone care ruleaza cu sistemul de operare Android/iOS. Aplicatia va permite sa vizualizati imaginile live si, daca este configurata corect, va poate trimite notificari atunci cand este detectata miscarea. Tot prin intermediul aplicatiei puteti descarca inregistrari de pe camera.

 

Codec de comprimare H.265

Prin acest codec imaginile capturate vor consuma mult mai putin spatiu de stocare si mai putina latime de banda fara a fi scazuta calitatea acestora.

codec