Camera IP de exterior Wireless, Hikvision, 4MP, lentila 2.8mm, IR 30m, DS-2CV2041G2-IDW(D)

Camera IP de exterior Wireless, Hikvision, 4MP, lentila 2.8mm, IR 30m, DS-2CV2041G2-IDW(D)

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie 4 megapixeli (2K)
 • Lentila de 2.8 mm
 • Vizualizare nocturna pana la 30m
 • Microfon si difuzor incorporat
 • Functii de corectare a luminozitatii
 • Slot card microSD max 256GB
 • Transmisie WiFi prin 2 antene pana la 100m
 • Alimentator inclus in pachet

ATENTIE! Aceasta camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 256GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision

 • Cod produs DS-2CV2041G2-IDW(D)
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera IP wireless 4 megapixeli, 2.8mm, microfon, Hikvision DS-2CV2041G2-IDW(D).

Camera wireless cu rezolutie de 4MP

Camera IP wireless Hikvision DS-2CV2041G2-IDW(D) este o camera IP cu un senzor de imagine CMOS 1/2.7" care inregistreaza imagini la o rezolutie de 4MP(2560 × 1440 cu 30 fps). Lentila fixa de 2,8 mm permite inregistrarea la un unghi de 97°.

Camera cu microfon si difuzor incorporat

Cu ajutorul microfonului incorporat veti putea inregistra audio. Pe langa microfonul incorporat, camera are si un difuzor pentru comunicare bidirectionala

Vizibilitate nocturna pana la 30 metri

Datorita LED-urilor IR, de tip EXIR cu care este echipata camera, veti putea inregistra imagini chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 30 de metri. 

2 antene Wireless cu raza de pana la 120m

Datorita celor 2 antene Wifi, aceasta camera poate sa transmita infromatii prin standardul de comunicare wireless 802.11b pana la 120 m in spatiile deschise.

Functii de corectare a lumiozitatii

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CV2041G2-IDW(D) are functii de corectare a luminozitatii WDR si BLC care permit o iluminare optima a persoanelor si a obiectelor din cadru.

Detectare miscare

Functia de detectare miscare integrata in camera analizeaza cadru cu cadru iar atunci cand algoritmul de detectie detecteaza miscare, camera va trimite un event trigger catre NVR sau o notificare catre aplicatia mobila.

Protectie la intemperii

Aceasta camera are rezistenta la praf si apa cotata cu indexul de protectie IP66. Camera suporta o diferenta de tensiune pe alimentare de ± 25% si are protectie la scurtcircuit.

3D DNR - Reducerea digitala a zgomotului de imagine

Functia de reducere a zgomotului de imagine integrata in camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CV2041G2-IDW(D) va permite sa vedeti imagini clare chiar si in condtii de lumina slaba

ATENTIE! Camera functioneaza wireless, standalone, suporta stocare pe card microSD pana la 256GB (nu este inclus) dar poate fi accesata doar local (PC-ul dumneavoastra trebuie sa fie in aceeasi retea). Pentru a putea vedea camera de pe telefon sau dintr-o retea externa trebuie sa o conectati la un NVR Hikvision.