Camera IP anti-vandal 4 MP microSD lentila 2,8mm PoE IR 30m Hikvision DS-2CD2143G0-I

Camera IP anti-vandal 4 MP microSD lentila 2,8mm PoE IR 30m Hikvision DS-2CD2143G0-I

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie de 4 megapixeli
 • Lentila fixa de 2.8mm
 • Unghi vizual de 103°
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Slot pentru card microSD
 • Iluminare nocturna 30m
 • Tehnologii de corectare luminozitate
 • Detectare miscare
 • 2 ani garantie
 • Cod produs DS-2CD2143G0-I
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2143G0-I cu rezistenta anti vandalizare si slot pentru card microSD

Camera IP Hikvision 4 megapixeli, lentila 2.8 mm

Aceasta camera de supraveghere este destinata utilizarii  in interior, dar poate fi montata cu succes si in exterior. Vine cu un senzor de imagine CMOS de 1/3" si inregistreaza imagini la o calitate ridicata, cu o rezolutie de 4 MP (2688 × 1520 @30fps). Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 103°. Datorita acestui lucru, cu aceasta camera veti putea obtine cadre largi asupra spatiului pe care doriti sa il supravegheati si se preteaza pentru utilizarea in spatii precum sali de clasa, sali de asteptare, birouri, institutii publice etc.

Compresie video H.265 si stocare pe card microSD

Camera dome Hikvision utilizeaza codec-urile de compresie video H.265 si H.265+ pentru a comprima eficient inregistrarile si, astfel, sa ocupe mai putin spatiu de stocare. 

Acest model de camera poate fi utilizata si fara NVR deoarece suporta stocarea imaginilor pe card microSD, cu o capacitate de stocare maxima de 128GB. Cardul nu este inclus, ci se achizitioneaza separat. Recomandam utilizarea unor carduri microSD de calitate cu clasa de viteza minim 10, pentru a preveni posibile erori si incompatibilitati cu camera. Un card de calitate scazuta poate sa ingreuneze functionarea camerei.

Inregistrare pe timp de noapte

Camera este dotata cu LED-uri IR si un filtru IR cut cu actionare automata pentru a putea inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, noaptea veti putea obtine imagini pe o distanta de pana la 30 de metri.

 

WDR si BLC - Iluminare corecta a imagini

Camera de supraveghere dome IP Hikvision DS-2CD2143G0-I are integrate functiile WDR si BLC. Aceste functii permit camerei sa capteze imagini iluminate corect, aproape de ceea cea se poate observa cu ochiul uman, fara zone prea intunecate sau prea supraexpuse.

Reducerea zgomotului de imagine

Functia 3D DNR permite reducerea zgomotului de imagine produs de catre senzorul CMOS in situatiile cu luminozitate scazuta, astfel se obtin imagini clare chiar si daca se inregistreaza pe inserat sau dimineata devreme.

Alimentare PoE sau clasic

Prin PoE se intelege posibilitatea de a alimenta echipamentele de retea direct prin cablul FTP/UTP.

Pentru a putea alimenta camera prin cablul de retea este insa nevoie si de un Switch PoE sau de un Injector PoE. Camera IP Hikvision DS-2CD2143G0-I suporta si alimentarea clasica.

Camera de supraveghere rezistenta vandalizare

Camera va rezista chiar si la tentativele de vandalizare avand in vede ca are carcasa cotata cu indexul de rezistenta mecanica IK10(In afara de partea din sticla).

Partea electronica a camerei suporta o diferenta de voltaj pe alimentare de ± 25%

Index de protectie IP67

Indexul de protectie IP67 permite protectia camerei impotriva patrunderii prafului sa a apei la componentele interioare. Camera este proiectata sa reziste la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C.