Camera dome IP Hikvision, 4MP, lentila 2.8mm, IR 30m, PoE, microfon, IK10, DS-2CD2143G0-IU28

Camera dome IP Hikvision, 4MP, lentila 2.8mm, IR 30m, PoE, microfon, IK10, DS-2CD2143G0-IU28

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie de 4 megapixeli
  • Lentila fixa de 2.8mm
  • Unghi vizual de 103°
  • Posibilitate alimentare PoE
  • Slot pentru card microSD
  • Iluminare nocturna 30m
  • Tehnologii de corectare luminozitate
  • Detectare miscare
  • 2 ani garantie

459.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere IP cu rezistenta anti vandalizare si intrare audio Hikvision DS-2CD2143G0-IU28

Camera IP Hikvision 4 megapixeli, lentila 2.8 mm

Desi este destinata montatrii in interior, camera poate fi montata cu succes si in exterior. Camera vine cu un senzor de imagine CMOS de 1/3" si inregistreaza imagini la o calitate ridicata, cu o rezolutie de 4 MP (2688 × 1520 cu 30 de cadre/s). Lentila fixa de 2,8 mm produce un unghi vizual de 103°, fiind potrivita pentru supravegherea zonelor unde este nevoie de o imagine de ansamblu

Compresie video H.265 

Camera dome Hikvision utilizeaza codec-urile de compresie video H.264 si H.265 care au integrate algoritmi eficienti de comprimare pentru a comprima eficient inregistrarile si, astfel, sa ocupe mai putin spatiu de stocare. 

Inregistrare pe timp de noapte

Camera este dotata cu LED-uri IR si un filtru IR cut care se activeaza si se dezactiveaza automat, pentru a putea inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, noaptea veti putea obtine imagini pe o distanta de pana la 30 de metri.

 

WDR Iluminare corecta a imagini

Camera de supraveghere dome IP Hikvision DS-DS-2CD2143G0-IU28 are integrata functia WDR. Aceasta functie permite camerei sa capteze imagini iluminate corect, aproape de ceea cea se poate observa cu ochiul uman, fara zone prea intunecate sau prea supraexpuse.

Back Light Compensation - BLC

BLC ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta/ mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat.

 

 

Slot pentru card microSD de pana la 128GB

Acest model de camera poate fi utilizata si fara NVR deoarece suporta stocarea imaginilor pe card microSD, cu o capacitate de stocare maxima de 128GB. Cardul nu este inclus, ci se achizitioneaza separat. Recomandam utilizarea unor carduri microSD de calitate cu clasa de viteza minim 10, pentru a preveni posibile erori si incompatibilitati cu camera. Un card de calitate scazuta poate sa ingreuneze functionarea camerei.

Reducerea zgomotului de imagine

Functia 3D DNR permite reducerea zgomotului de imagine produs de catre senzorul CMOS in situatiile cu luminozitate scazuta, astfel se obtin imagini clare chiar si daca se inregistreaza pe inserat sau dimineata devreme.

Alimentare PoE sau clasic

Prin PoE se intelege posibilitatea de a alimenta echipamentele de retea direct prin cablul FTP/UTP.

Pentru a putea alimenta camera prin cablul de retea este insa nevoie si de un Switch PoE sau de un Injector PoE. Camera IP HikvisionDS-2CD2143G0-IU28 suporta si alimentarea clasica.

Camera de supraveghere rezistenta vandalizare

Camera va rezista chiar si la tentativele de vandalizare avand in vede ca are carcasa cotata cu indexul de rezistenta mecanica IK10(In afara de partea din sticla).

Partea electronica a camerei suporta o diferenta de voltaj pe alimentare de ± 25%

Index de protectie IP67

Indexul de protectie IP67 permite protectia camerei impotriva patrunderii prafului sa a apei la componentele interioare. Camera este proiectata sa reziste la temperaturi cuprinse intre -30 °C si +60 °C.

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita, setata de catre utilizator. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor in curte, pentru delimitarea unei strazi de spatiul supravegheat s.a.

HIK-CONNECT copy

Monitorizarea de la distanta

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop. Aceste camere sunt simplu de montat si instalat, si aveti disponibil pentru descarcare manualul de utilizare in limba romana (In partea dreapta)