Camera dome IP Full HD, lentila 2.8mm, IR 30 M, IP 67, PoE, microfon, Hikvision DS-2CD1323G0-IU

Camera dome IP Full HD, lentila 2.8mm, IR 30 M, IP 67, PoE, microfon, Hikvision DS-2CD1323G0-IU

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Rezolutie de 2 megapixeli
 • Lentila fixa de 2.8mm
 • Unghi vizual de 114°
 • Vizualizare nocturna 30m
 • Index de protectie IP 66
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Microfon incorporat
 • Carcasa din metal
 • Cod produs DS-2CD1323G0-IU
 • Brand Hikvision
 • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera dome IP cu lentila fixa de 2.8mm, rezolutie 2 MP Hikvision DS-2CD1323G0-IU

Rezolutie Full HD - 2MP

Camera Hikvision DS-2CD1323G0-I  este o camera dome cu carcasa metalica destinata utilizarii in interior, avand  o lentila fixa de 2.8mm, care ofera un unghi de vizualizare amplu de 114°,  pentru o monitorizare mai atenta, de ansamblu, asupra zonei de supravegheat.

Senzor de imagine CMOS 1/2.8"

Camera dome este echipata cu un senzor de imagine CMOS 1/2.8" si are o rezolutie Full HD de 2 megapixeli. Cu ajutorul acestei camere vei surprinde imagini clare, de inalta calitate chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Camera video cu microfon incorporat 

Acest model de camera vine cu microfon incorporat pentru a va ajuta sa obtineti mai multe detalii despre spatiul supravegheat permitand inregistrarea audio.

Vedere nocturna cu infrarosu

Camera este dotata cu LED-uri cu infrarosu pentru a putea inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta Ledurile ilumineaza pe o distanta de pana la 30m

Reducere digitala a zgomotului de imagine

Funcția 3D DNR integrata cu modelul de camera IP Hikvision DS-2CD1323G0-IU permite camerei sa reduca zgomotul de imagine produs de senzor in scenarii su luminozitate scazuta. Astfel o sa obtineti imagini clare chiar si pe noapte sau pe inserat.

Latime de banda scazuta si fisiere comprimate eficient

Latimea de banda consumata de camera este redusa datorita codecului modern, adaptiv care este integrat in sistemul de operare al camerei, H.265. Odata cu reducerea latimii de banda, automat este redus si spatiul de stocare,

Protejata impotriva intemperiilor si a temperaturilor extreme

Indexul de protectie IP66 garanteaza protectia camerei impotriva intemperiilor. Temperatura optima de functionare este cuprinsa intre -30 °C si 60 °C.

ROI - Regiune cu interes ridicat  

ROI este caracteristica ce ofera posibilitatea de a crea o zona definita astfel incat imaginea va cuprinde mai multe detalii si o calitate mai buna la acelasi bit rate in zona aleasa. Zonele care nu au fost alese ca ROI o sa inregistreze imagini la un bitrate mai scazut, folosind astfel, in total o latime de banda mai mica. Aceasta functie este utila in interior pentru a inregistra casele de marcat.

Detectie la miscare

Daca aceasta functie este activata, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea atunci cand detecteaza miscare in cadru. Alarma consta intr-un event Trigger trimis catre NVR sau o notificare trimisa catre aplicatia Hik-Connect sau IVMS4500.

Detectare miscare la trecerea unei linii imaginare

Aceasta caracteristica functioneaza similar functiei de detectare miscare doar ca detecteaza miscarea doar dupa o linie imaginara, predefinita de catre utilizator. Astfel face camera eficienta pentru inregistrarea intrarilor sau a iesirilor.

Alimentare PoE

Functia de alimentare PoE va permite sa alimentati camerei direct prin cablul de retea daca utilizati un NVR sau un switch PoE. Camera poate fi alimentata si cu un alimentator clasic de 12VDC.

Camera nu vine cu alimentator inclus.