Camera dome IP antivandal , Full HD, IR 30 metri, PoE, Hikvision DS-2CD1123G0-I
207.99 RON 243.99 RON

Camera dome IP antivandal , Full HD, IR 30 metri, PoE, Hikvision DS-2CD1123G0-I

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera dome IP antivandal , Full HD, IR 30 metri, PoE, Hikvision DS-2CD1123G0-I.

  • Cod produs DS-2CD1123G0-I
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera dome IP antivandal, lentila fixa de 2.8mm , rezolutie 2 MP

 

 

Camera Hikvision DS-2CD1123G0-I este o camera dome cu carcasa rezistenta de metal, antivandal. Rezista la tentativele de smulgere, la lovituri si la tentivele de manipulare violenta. Este destinata utilizarii in interior. 

 

Camera dome este echipata cu un senzor de imagine CMOS 1/2.8" si are o rezolutie Full HD de 2 megapixeli. Cu ajutorul acestei camere vei suprinde imagini clare, de inalta calitate.

 

De asemenea, camera are o lentila fixa de 2.8, care ofera un unghi de vizualizare amplu de 113°,  pentru o monitorizare mai atenta , de ansamblu, asupra zonei de supravegheat.

 

 

Conexiune POE (Power Over Ethernet)

 

 

Unele camere de supraveghere au nevoie de doua cabluri diferite pentru a putea inregistra (alimentare+semnal). Camera Hikvision  DS-2CD1123G0-I  atunci cand este asociata cu un NVR corespunzator si folosind un singur cablu FTP de calitate sutine ambele necesitati (alimentare+semnal) pentru o functionare optima si rapida.

 

 

Inregistrare pe timp de noapte

 

 

Camera este dotata cu LED-uri cu infrarosu pentru a putea inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. Astfel, noaptea veti putea obtine imagini pe o distanta de pana la 30 de metri.

 

In plus, camera are o serie de functii de imagine menita sa imbunatateasca calitatea acestora. Printre acestea, amintim: BLC, 3D DNR, ROI si HLC.