Camera supraveghere IP 2 Megapixeli / FULL HD DOME Hanbang

Camera supraveghere IP 2 Megapixeli / FULL HD DOME Hanbang

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera supraveghere IP 2 Megapixeli / FULL HD DOME Hanbang.

 

  • Cod produs HB852S-IR
  • Brand Hanbang
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera supraveghere IP 2 Megapixeli / FULL HD DOME Hanbang 

 

Hanbang este angajat pentru dezvoltarea unui sistem excelent de supraveghere video IP. Acesta ofera solutii IP Inteligente pentru inregistrare si redare, dar si pentru operare simpla astfel incat orice utilizator sa le poate folosii. Aceasta camera de suppraveghere este un dome de sticla, elegant, cu filtru IR-Cut si led-uri IR care pot lumina pana la 30 metri. Suporta Dual-Stream H264, detectare automata, DDNS gratuit, etc. Toate acestea la preturi competitive pentru a aduce un nou sistem de supraveghere IP pe piata din Romania.

 

 banner mica

 

 

 

fullhdCalitate HD 1080p

 


Camera de supraveghere Ip cu senzor 1/2,8" CMOS de 2 megapixeli . Acesta poate oferii imagini clare la rezolutie maxima 1920x1080px pentru a-ti oferii o imagine cat mai buna in sistemul tau de supraveghere IP

 

 

 

 

 

264Compresie H.264 cu flux dual : 1080p + D1

 


Compresia H.264 suporta flux dual pentru video. Fluxul principal este FULL HD si ofera imagini la rezolutie maxima Realtime 25 FPS folosit pentru salvarea inregistrarilor pe un DVR sau pe PC, in timp ce fluxul secundar D1 (640x360 15fps) te ajuta sa monitorizezi usor pe internet, pe mobil si tableta pentru a economisii latimea de banda. 

 

 

 

Leduri IR - Inregistrare chiar si in bezna completa

 

Filtru IRC incorporat, si led-uri infrarosu care pot lumina pana la 30 de metri in bezna completa, reusind sa inregistreze imagini clare in intunericul noptii

 

 

 
Reducere zgomot de imagine 3D


Calitatea imaginii dumneavoastra este deteriorata atunci cand cantitatea lumii este scazuta, astfel apare zgomotul de imagine sau cum se zice in limbaj popular "pureci pe imagine" . Tehnologia 3DNR imbunatateste calitatea imaginii reusind sa reduca zgomotul de imagine cat mai aproape de zero. Astfel veti avea imagini mai clare fara zgomot de imagine chiar si in conditii de iluminare dificila. 

 

dnr_2d_anim_bdnr_3d

 

Audio IN/OUT + Alarma IN/OUT

Pe langa capacitatea de a monitoriza video aceasta serie suporta si monitorizare audio cu ajutroul conectorilor RCA , dar si alarma pentru a conecta detectori PIR si dispozitive de alarma pentru a imbunatatii sistemul dumneavoastra de monitorizare.